RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredagens Premier League-rykter

- SELGES: Yaya Toure skal være på vei vekk fra Manchester City.
- SELGES: Yaya Toure skal være på vei vekk fra Manchester City. Foto: Jon Super (Ap)
Hevder City vil selge én av stjernene.

Yaya Toure har vært en viktig spiller for Manchester City de siste årene, men nå planlegger de lyseblå å selge stjernespilleren neste sommer, skriver The Times. City ønsker å erstatte ham med enten Juventus-spiller Paul Pogba eller Evertons 20 år gamle Ross Barkley.

Arsenal kan komme til å hente nok en Manchester United-spiller til London-klubben. Ifølge The Mirror planlegger nemlig franskmannen å signere Chris Smalling i januar.

Serie-A-klubben Fiorentina hentet Manchester City-forsvarer Micah Richards i sommer. Nå kan den italienske klubben komme til å hente nok en engelskmann til klubben når de, ifølge Daily Express, ønsker å signere Theo Walcott fra Arsenal.

Real Madrid planlegger å hente David De Gea fra Manchester United til sommeren, skriver Daily Star. Den spanske storklubben virker å være trygge på at de vil klare å hente den spanske keeperen om Manchester United ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

Arsenal, Liverpool og Tottenham følger nøye med på situasjonen til Xherdan Shaqiri i Bayern München. De tre klubbene skal alle ha et ønske om å hente 23-åringen som ikke skal være fornøyd med tilværelsen i den tyske storklubben, skriver Daily Star.

Til slutt tar vi med at Liverpool, Everton og Tottenham skal være interessert i å signere Fabian Delph til sommeren. Det kan du lese mer om her. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere