Fredagens Premier League-rykter

BORT? Sami Khedira er koblet til en rekke klubber, men nå skal Trabzonspor i Tyrkia være favoritt til å sikre seg underskriften hans.

BORT? Sami Khedira er koblet til en rekke klubber, men nå skal Trabzonspor i Tyrkia være favoritt til å sikre seg underskriften hans. Foto: Fadel Senna (Afp / NTB scanpix)

Tyrkisk klubb favoritter til å signere Sami Khedira.

30.01.15 09:50

Det er kun dager og timer igjen til overgangsvinduet stenger for denne gang.

Frem til nå har det vært et relativt rolig overgangsvindu, og det kan virke som det er litt «stille før stormen».

Liverpool skal ha lagt inn et bud på Burnley-spiss Danny Ings, melder Daily Telegraph. Merseysideklubben skal visst låne spilleren tilbake til Burnley frem til sommeren, dersom en overgang går i boks.

Chelsea og Manchester United har fått med seg at Paul Pogbas agent har åpnet for en Juventus-exit i løpet av et par år, og de skal ha sendt ut noen følere for å sjekke interessen, melder Daily Star.

Sami Khedira har vært en ettertraktet spiller på markedet i januar, og flere klubber har blitt koblet til ham. Nå skal den tyrkiske klubben Trabzonspor være favoritter til å sikre seg tyskerens underskrift, melder Daily Star.

Tottenham ønsker å hente Evertons Kevin Mirallas til klubben, og Nord-London klubben skal være villig til å sende Aaron Lennon motsatt vei, melder Daily Mirror.

Juan Cuadrados overgang til Chelsea fra Fiorentina skal være meget nært forestående, mens Andre Schurrles overgang til Wolfsburg snart skal være i boks, skriver Daily Mail. Samme avis skriver også at Schurrle skal være enig med Wolfsburg om sin personlige kontrakt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.