*Nettavisen* Sport.

Fredagens Premier League-rykter

CHELSEASPILLER?:Real Madrid's Raphael Varane skal være et mål for Chelsea. Foto: Susana Vera (Reuters)

Chelsea skal forsterke etter Champions League-fiaskoen.

Toppklubbene i Premier League ser etter å forsterke forsvarene sine. Etter svak innsats i Europa er Premier League-klubbene desperate etter å hevde seg mer neste sesong. Her er dagens rykter.

Etter onsdagens Champions League-exit, ser Chelsea-manager Jose Mourinho etter forsterkninger. Nå skal han være ute etter Real Madrid-forsvarer Raphael Varane. Franskmannen er på toppen av ønskelista til portugiseren. (Mirror)

Det spekuleres i at Mourinho skal få mye penger tilgjengelig for å ta nye steg i neste års Champions League. Chelsea-bossen skal angivelig få rundt 75 millioner pund tilgjengelig til å kjøpe spillere for. (The Sun)

Den ukrainske fotballklubben Dynamo Kiev ser ut til å miste en av sine største stjerner. Arsene Wenger ser etter en erstatter for Per Mertesacker som begynner å dra på årene, og Arsenal-sjefen skal sett seg ut Dynamo Kievs-forsvarssjef Aleksandar Dragovic som erstatter for tyskeren. (London Evening Standard)

Liverpool skal være ute etter en ny høyreback neste sesong. En som skal være tilgjengelig er Barcelona-back Dani Alves. 31-åringen har lenge gjort det klart at han ikke kommer til å spille for Barcelona neste sesong, og mange klubber har vist sin interesse for brasilianeren. Flere aviser har imdlertidig skrevet at Alves skal være klar for Paris Saint-Germain. (Metro)

Manchester United er en klubb som skal forsterke. Men klubbens storkjøp, Angel Di Maria, har ikke slått til og Paris Saint-Germain skal være villig til å kjøpe spilleren. De vil tilby Manchester-klubben hele fire spillere i bytte med argentineren. (Daily Express)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.