RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julaftens Premier League-rykter

ØNSKET AV UNITED: Manchester United skal være villige til å strekke seg langt for å sikre signaturen til Gareth Bale.
ØNSKET AV UNITED: Manchester United skal være villige til å strekke seg langt for å sikre signaturen til Gareth Bale. Foto: Susana Vera (Reuters)
Sist oppdatert:
De vil strekke seg svært langt for å sikre seg Gareth Bale.

Det er juleaften, og det betyr at vi er én dag nærmere overgangsvinduet som åpner i januar.

Allerede nå ser vi at enkelte klubber har sikret seg nye spillere slik at de blir tilgjengelige så fort vinduet åpner, og spekulasjoner om potensielle overganger herjer i avisene på balløya.

Det er vel heller ikke utenkelig det finnes noen supportere eller managere som ønsker seg en ny spiss eller midtstopper til jul.

Her er hva avisene skriver på juleaften.

Manchester United var allerede interessert i Gareth Bale da han spilte i Southampton, men de rødkledde mente den gangen at Bale var for dyr, og sir Alex Ferguson måtte i stedet se unggutten gå til Tottenham. I Nord-London ble han etter hvert en enorm suksess, og ble til slutt solgt for en rekordsum til Real Madrid. I den spanske hovedstaden har Bale fortsatt å briljere, og nå ønsker Manchester United å bruke hele 120 millioner pund på å hente 25-åringen, skriver spanske AS.

Skadeproblemer for Sergio Aguero, Edin Dzeko og Stevan Jovetic, gjør at Manchester City skal dra på spissjakt når vinduet åpner neste måned. Atletico Madrid-spiss Mario Mandzukic skal være øverst på ønskelisten til manager Manuel Pellegrini. City håper at 25 millioner pund skal være nok til at den spanske storklubben gir slipp på spissen, skriver Daily Star.

Tottenhams brasilianske landslagsspiller Paulinho har ikke fått det til å stemme på White Hart Lane. 26-åringen har fått minimalt med spilletid under hovedtrener Mauricio Pochettino, og det er ventet at Spurs vil låne brasilianeren ut når vinduet snart åpner. Ifølge The Mirror er Inter Milan interessert i å hente 26-åringen. 

Thibaut Courtois har blitt Chelsea-manager Jose Mourinhos klare førstevalg mellom stengene, noe som naturligvis fører til spekulasjoner om at stjernekeeper Petr Cech kan være på vei bort fra klubben. Nå bekrefter tsjekkerens agent at 32-åringen har vært i kontakt med Real Madrid, skriver
Daily Star. 

Edinson Cavani var jaktet av en rekke storklubber da han herjet for Napoli mellom 2010 og 2013, og den italienske klubben solgte til slutt uruguayaneren til Paris Saint-Germain. I Frankrike har det imidlertid ikke gått like på skinner for 27-åringen, og manager Laurent Blanc skal nå være villig til å gi slipp på angriperen. Det kan fort føre til at Cavani blir å se i Premier League innen kort tid, skal vi tro Daily Express. Arsenal har nemlig planer om å bruke 50 millioner pund på 27-åringen, hevder avisen.

Tidligere Tottenham-spiss og nå Toronto-spiss Jermain Defoe har reist til London for å få orden på sin fotballfremtid. Defoe skal ikke være tilfreds med livet i Canada, og ønsker å få til en overgang til Queens Park Rangers, noe manager Harry Redknapp også håper å få til, skriver The Mirror.

Hatem Ben Arfa ble ingen suksess på lån hos Hull, som sendte 27-åringen tilbake til Newcastle tidligere enn planlagt. Heller ikke Newcastle ønsker å ha Ben Arfa i kubben, og det er nå ventet at franskmannen forlater klubben innen kort tid. Franske Nice skal være interessert i signere 27-åringen, hevder Daily Mail.

Nettavisen er tilbake med ferske overgangsrykter allerede 1. juledag. I mellomtiden ønsker vi dere en riktig god jul.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere