*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

STJERNETUNGT: Juventus-strateg Andrea Pirlo (midten) og Roma-playmaker Miralem Pjanic (foran til høyre) kobles til engelske toppklubber. Foto: Olivier Morin (Afp / NTB scanpix)

Superstjerner fra Serie A og La Liga på vei til England.

16.05.15 10:09

På fotballens festdag her i landet, 16. mai, leverer engelske medier til toppkarakter om en er glad overgangsrykter.

Dagens spalte har nok både noe troverdige og mindre troverdige spekulasjoner i seg, men som vanlig serverer vi de saftigste ryktene videre på sølvfat til dere.

Manchester United, Arsenal og Liverpool kan glede seg over økte sjanser for å hente Karim Benzema (27) til Premier League, skal vi tro Daily Star. Avisen hevder at Real Madrid nå vil hente Álvaro Morata tilbake fra Juventus, etter at 22-åringen bidro sterkt til å slå ut gamleklubben fra Champions League nylig.

Liverpool kan dessuten ende opp med å hente selveste Andrea Pirlo (35) fra samme Juventus, dersom veteranen med silkefoten bestemmer seg for å forlate «den gamle dame». Torinoklubben tar nemlig sikte på å hente den tidligere Liverpool-strategen Xabi Alonso (33) fra Bayern München, skriver Daily Express.

Samtidig sier Liverpool-manager Brendan Rodgers at vingtalentet Jordon Ibe (19) er nær ved å forlenge kontrakten sin på Anfield.

Mye dreier seg likevel om Manchester United og 24-årige David de Geas uvisse framtid i lørdagens overskrifter på balløya. Marca hevder United-keeperen allerede er enig med Real Madrid om de personlige betingelsene i en kontrakt, og at bare en avtale om en overgangssum gjenstår.

Sky Sports mener derimot at de Gea og Real Madrid ikke er enige, og at den spanske keeperen bare har tilbudet om å forlenge med Manchester United på bordet.

Louis van Gaal uttaler samtidig at United har lista med potensielle erstattere klar. Dette kan du lese mer om her.

Roma-duoen Miralem Pjanic (25) og Radja Nainggolan (27) seiler opp som de siste aktuelle forsterkningene til Man. Uniteds midtbaneledd, påstår Daily Express. Den samlede kjøpssummen for de to skal angivelig ligge på 66 millioner pund.

James Milner (29) er klar på at han vil fortsete karrieren i Liverpool, skriver Daily Mirror. Manchester City-spilleren kommer dermed til å avvise muligheten til å gå til Arsenal, hevdes det.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

PÅ FLYTTEFOT:  James Milner Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)

Heller ikke denne dagen forløper uten at Gareth Bale (25) blir nevnt i ryktene. Real Madrids ettertraktede og dyrinnkjøpte waliser bør komme seg tilbake til Premier League for å få fart på karrieren igjen, skriver Liverpool-legenden Jamie Carragher i sin Daily Mail-spalte.

Samme avis rapporterer at Napoli-trener Rafael Benítez nok en gang er aktuell for en jobb i den engelske elitedivisjonen. Denne gangen skal 55-åringen være ønsket som erstatter for Sam Allardyce i managersetet til West Ham.

Paul Ince sier til The Times at sønnen Tom (23) har nok talent til å bli «den neste Gareth Bale». Om dette skal oppfylles bør Tom Ince og Hull komme seg bort fra nedrykksonen før sesongen er omme.

Hull-manager Steve Bruce kommer uansett til å beholde jobben, nedrykk eller ikke. Dette uttaler klubbeier Assem Allam, ifølge Daily Mail.

Petr Cech (32) ser ut til å vende nesa mot Paris Saint-Germain og Ligue 1 framfor å forlate Chelsea til fordel for byrival Arsenal, mener Daily Mirror.

The Gunners' interesse for Southamptons midtbanegeneral Morgan Schneiderlin (25) kjølnet, noe som gir erkerival Tottenham mer håp om å sikre seg franskmannen. Historien stammer fra Daily Telegraph, som samtidig hevder at Arsenal isteden forsøker å lokke Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan til Emirates.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag