*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT: Både Dani Alves og Sami Khedira nærmer seg nye klubber. Foto: Manuel Queimadelos Alonso

Denne duoen har spilt sitt siste El Clásico.

23.05.15 07:28

Dani Alves vil mest sannsynlig fortsette sin karriere i Paris Saint-Germain neste sesong. Den brasilianske backen har ikke kommet til enighet med Barcelona om ny kontrakt og ser dermed ut til å forlate katalanerne. 32-åringen skal være så godt som enig med PSG om en treårskontrakt som gir ham en årlig utbetaling på 3 millioner euro etter skatt.
(Sky Italia)

Sami Khedira har ikke hatt noen stor sesong i Real Madrid. Den ferske verdensmesteren har slitt med å få spilletid og gikk i februar ut og sa at dette blir hans siste sesong i Real Madrid. 28-åringen, som tidligere har vært koblet til Arsenal, kan gå gratis etter sesongen og er nå sterkt ønsket av Juventus. Det skal foreløpig være en viss avstand mellom hva Juve ønsker å tilby og hva Khedira selv krever, men italinerne er trygge på at de sitter i førersetet. Champions League-finalist vil gjerne få avtalen i boks før klubber som Schalke 04 kommer ordentlig på banen.
(Sky Italia)

Southampton er i samtaler med Atletico Madrid for å kunne sikre seg Toby Alderweirelds tjenester på permanent basis. Belgieren har uttrykt at dersom Atletico velger å selge ham, ønsker han å gå til Southampton, hvor han har vært på utlån denne sesongen. Premier League-klubben må ut med 10 millioner pund for å beholde 26-åringen.
(Daily Telegraph)

En mann som kan være på vei bort fra Southampton er Morgan Schneiderlin. Franskmannen har hatt en ny god sesong på St. Mary's og har lenge vært i søkelyset til flere klubber. For øyeblikket ligger Arsenal best an, men må trolig punge ut 25 millioner pund.
(Daily Telegraph)

Brendan Rodgers ber Liverpool-fansen om ikke å snu ryggen til Raheem Sterling, men for supporterne blir det vanskeligere og vanskeligere. Manchester City står klar med sjekkhefte og vil sikre seg 20-åringen for 45 millioner pund når overgangsvinduet åpner i sommer.
(Daily Mail)

Theo Walott skal være frustrert over hvor lite involvert han har vært etter å ha kommet tilbake fra skade. Arsene Wenger er imidlertid klar på at han vil beholde vingen på Emirates. Duoen skal sette seg ned for å diskutere framtiden og eventuell kontraktsforlengelse etter FA-cupfinalen.
(Daily Mail)

Nathaniel Clynes kontrakt med Southampton går ut etter neste sesong. Storklubbene sirkulerer nå St. Mary's som kribber og følger med på om Southampton klarer å overtale ham til å skrive under på en ny avtale. Lyktes de ikke med det, står klubber som Manchester United, Chelsea og Tottenham i kø.
(Daily Telegraph)

Michael Essiens tid i italiensk fotball og AC Milan nærmer seg slutten. Den tidligere Chelsea-spilleren forlater Milano i sommer og neste stopp kan være Hellas. Panathinaikos har nemlig tilbudt 32-åringen en toårskontrakt, med en årslønn på 1,1 millioner Euro etter skatt. Ghaneserens agent reiser til Athen i starten av kommende uke.
(Sky Italia)

Annonsebilag