Lørdagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Graziano Pelles gode førstesesong i Premier League har gjort italieneren attraktiv for flere engelske klubber. West Ham vurderer nå å legge inn et bud på spissen.

ETTERTRAKTET: Graziano Pelles gode førstesesong i Premier League har gjort italieneren attraktiv for flere engelske klubber. West Ham vurderer nå å legge inn et bud på spissen. Foto: Chris Ison (Pa Photos)

Premier League-rival vil hente Graziano Pelle.

Etter at UEFA opphevet Manchester Citys overgangsbegrensinger er det ventet at klubben vil bruke rundt 100 millioner pund på overganger denne sommeren. Kevin De Bruyne, Paul Pogba, Raheem Sterling og Fabian Delph står på ønskelisten til de lyseblå fra Manchester.
(The Telegraph)

Graziano Pelle hadde en god førstesesong i Premier League og Southampton. West Ham-manager Slaven Bilic er blant de som lo seg imponere av italieneren som banket inn 16 mål for Southamton. West Ham har tidligere i sommer vist interesse for Romas Mattia Destro, men ser nå ut til å rette fokus mot Pelle.
(Sky Italia)

Mer og mer tyder på at Sergio Ramos har spilt sin siste kamp i Real Madrid-drakt. Forsvarsspilleren skal ifølge spanske rapporter ikke være interessert i å skrive under ny kontrakt med de hvite, selv om han skulle tilbys en forbedret avtale.
(Marca)

David De Gea er ventet tilbake i trening for Manchester United mandag. Spanjolen kobles kraftig til Real Madrid, men dersom den spanske hovedstadsklubben ikke vil selge Ramos til United, vil heller ikke United la De Gea gå motsatt vei. Dermed kan keeperen bli på Old Trafford ut kontraktstiden.
(The Guardian)

Manchester United skal også ha gjort en forespørsel angående Atletico Madrids Arda Turan. Den tyrkiske landslagsspilleren skal imidlertid først og fremst være interessert i en overgang til Chelsea.
(AS)

Skulle Arda forsvinne, har Atletico pekt seg ut Santi Cazorla som en mulig erstatter. Arsenal er imidlertid ikke interessert i å selge 30-åringen, med mindre de mottar et betydelig bud.
(Daily Mail)

Juan Cuadrardo ble ikke den store suksessen som José Mourinho hadde håpet etter overgangen fra Fiorentina i vinter. Chelsea-manageren har bedt agenten om å finne en ny klubb til 27-åringen allerede.
(Super Deporte)

Tottenham skal ha akseptert Watfords bud på Benjamin Stambouli og Etienne Capoue. Den nyopprykkede klubben blar opp 10 millioner pund for duoen.
(Daily Mail)

Også Moussa Dembele ønsker seg en prat med Tottenham-manager Mauricio Pochettino om sin framtid i klubben.
(Daily Mail)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.