Lørdagens Premier League-rykter

ENGLAND NESTE STOPP? Gareth Bale holder koken i Real Madrid, men Valencia-backen José Luis Gayà er muligens en enklere mann å få tak i.

ENGLAND NESTE STOPP? Gareth Bale holder koken i Real Madrid, men Valencia-backen José Luis Gayà er muligens en enklere mann å få tak i. Foto: Helios de la Rubia (Real Madrid / Getty Images)

Kobles til Chelsea. Everton ser til Serie A.

19.09.15 09:46

Det er en del som har gått på tverke for Chelsea i de fem første ligarundene, og det fører selvsagt til spekulasjoner om klubben forbereder flere innkjøp.

17.-plass og bare fire poeng av 15 mulige er ikke en regjerende ligamester verdig.

Aller dårligst har det gått i de bakre rekkene for Chelsea. José Mourinhos utvalgte har sluppet in tolv mål, flest av samtlige klubber i Premier League.

Følg storkampen Chelsea-Arsenal direkte fra 13.45!

En navnebror av manageren, Valencias José Luis Gayà (20), blir stadig mer aktuell for en overgang til Stamford Bridge. Dette ifølge gratisavisen Metro. Venstrebacken har en utkjøpsklausul som Chelsea angivelig er villig til å utløse.

Dårlig seristart eller ikke, José Mourinho mener Chelsea fortsatt har Premier Leagues beste spiller i Eden Hazard. Så da spiller det kanskje ikke så stor rolle for portugiseren at Manchester City-storkjøpet Kevin De Bruyne kritiserer ham for dårlig kommunikasjon.

De Bruyne (24) hevder ifølge The Telegraph at Mourinho bare snakket med ham to ganger da begge var i Chelsea. Belgieren ble solgt fra blåtrøyene til Wolfsburg i januar i fjor.

Les også: - Jeg har ingenting jeg må bevise

City kommer ifølge Manchester Evening News til å starte lørdagens kamp mot West Ham med følgende kvartett på de fire mest offensive plassene i elleveremn: Sergio Agüero, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne og David Silva.

Sikkert nok til å skremme vannet av en forsvarsspiller eller to i Premier League som har litt mindre kjendisstatus.

Wayne Rooney (29) innrømmer at han er en lidenskapelig tilhenger av boksing. Han erkjenner samtidig overfor BoxNation at Manchester United trolig ikke blir altfor glade for å se ham i en eventuell ny nevekamp.

I Tyrkia sirkulerer ryktene om en overgang for Arsenal-stjernen Mesut Özil (26) til Fenerbahce videre. Avisa Takvim er kilden når de påstås fra Özils agent at et «seriøst tilbud» kommer til å tikke inn på Emirates.

Aner vi taktikkeri fra en agent som vil presse opp lønna til den tyrkisættede klienten sin i Arsenal?

Sunderland Echo skriver at Porto er nære ved å sikre seg argentineren Ricky Álvarez (27), som for tida er inne i sin andre utlånsperiode i Sunderland.

Den offensive midtbanespilleren eies opprinnelige av Inter. Han har foreløpig ikke bidratt med verken mål eller målgivende pasninger i ligasammenheng i nordøst.

(artikkelen fortsetter under bildet)

FINSIKTES PÅ GODDISON PARK: Empoli-spissen Riccardo Saponara. Her feirer Saponara scoring mot Napoli for en knapp uke siden. Foto: Paolo Lazzeroni (Ap / NTB scanpix)Everton kan ifølge Daily Star gjøre et forsøk på å hente inn Empoli-spissen Riccardo Saponara (23) i januar. Han har allerede scoret tre ganger på tre kamper i Serie A denne høsten, og nettet sju ganger på 17 ligakamper forrige sesong.

Manageren i Everton, Roberto Martínez, lanserer i samtale med Liverpool Echo også en teori om topp fire-kappløpet i Premier League. Spanjolen tror ikke det kommer til å kreves like mange poeng som før for å ende blant de fire beste denne sesongen.

De fire øverste plassene gir som kjent muligheten til Champions League-spill. Forrige sesong kapret Manchester United den viktige fjerdeplassen med 70 poeng etter 38 ligarunder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.