Lørdagens Premier League-rykter

VURDERES AV UNITED: Bruno Martins Indi kan møte Chelsea-manager José Mourinho flere ganger, dersom Manchester United gjennomfører planene om å hente ham til Old Trafford.

VURDERES AV UNITED: Bruno Martins Indi kan møte Chelsea-manager José Mourinho flere ganger, dersom Manchester United gjennomfører planene om å hente ham til Old Trafford. Foto: Rafael Marchante (Reuters)

Er dette Uniteds neste signering?

Denne helgen er det landslagspause, og en som muligens er glad for det er Chelsea-manager José Mourinho - som er under hardt press etter en sørgmodig start på sesongen. Portugiseren kan imidlertid trøste seg med at klubben vil gjøre alt i sin makt for å støtte manageren ved å hente John Stones fra Everton og Marquinhos fra Paris St. Germain i januar. (Daily Mirror)

Da står det bedre stilt hos Manchester United, men ikke for Marcos Rojo. 25-åringen skal etter sigende selges i januar, og erstattes med Portos 23 år gamle Bruno Martins Indi. (Manchester Evening News)

Arsenal-keeper David Ospina ser ikke ut til å bli vurdert god nok for en rekke nøkkelkamper, Champions League-oppgjør inkludert, og løsningen for colombianeren kan være å bli lånt ut når januarvinduet åpner. (The Sun)

«Dere må gjøre ting på én eneste måte, og det er min måte.» Det er det første budskapet fra Liverpools nyansatte manager Jürgen Klopp til spillergruppen. (Daily Star)

Ingen tvil om at Jürgen Klopp vil sitte med siste ord i mange saker på Anfield. Den samme myndigheten ønsker Aston Villa-manager Tim Sherwood seg, etter at rekruttsjef Paddy Reilly og sportsdirektør Hendrik Almstadt var de som fikk komme med anbefalte signeringer i sommer. (Daily Mirror)

Det dukker stadig opp nye talenter i fotballverden. En av dem heter Matthew Shevlin, og er bare 16 år gammel. Crystal Palace har allerede fått et bud på den nordirske spissen avvist, men manager Alan Pardew skal være fast bestemt på å hente Ballymena-spissen til klubben. (Surrey Mirror)

Arsenal forteller for øvrig at et forsøk på å låne Dynamo Moskva-spissen Aleksandr Kokorov ble avslått denne sommeren. (Sovsport.ru)

Vi avslutter med Manchester United-legenden Peter Schmeichel, som er skeptisk til Jürgen Klopps første uttalelser som Liverpool-manager. Etter at Klopp lovte å vinne en tittel i løpet av fire år, twitret den tidligere United-keeperen følgende: «Første tabbe..?? Andre har kommet med det samme løftet! #It'sNotThatEasyMrKlopp»

Advarselen er herved notert. Det er opp til Klopp å levere.


Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.