*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

PREMIER LEAGUE-RETUR? Charlie Austin kan bli en ettertraktet mann i januar. Foto: John Walton (Pa Photos)

Tidligere QPR-sjef tror på Premier League-retur for Charlie Austin i vinter.

Mange eksperter ble overrasket over at Charlie Austin ble værende i Queens Park Rangers etter nedrykket fra Premier League. Nå varsler tidligere QPR-sjef Chris Ramsey en ny kamp om spissen i januar. Newcastle og Sunderland er blant klubbene som antas å kaste seg inn i kampen om 26-åringen.
(Tribal Football)

Hakan Calhanoglu skal være på både Barcelonas og Manchester Uniteds ønskeliste i januar og overfor Lig TV innnrømmer Leverkusen-spilleren at det ville vært vanskelig å avslå et tilbud fra en av de to nenvnte klubbene dersom det skulle dukke opp.
(Lig TV)

Norwich ønsker å forsterke sitt forsvar med Tom Lees fra Sheffield Wednesday denne vinteren. 24-åringen er én av grunnene til at den tidligere Premier League-klubben har gått ni strake seriekamper uten tap og gjort et byks oppover på Championship-tabellen.
(Daily Mail)

Joel Campbell grep sjansen og tegnet seg på scoringslisten da han fikk en sjelden sjanse fra start forrige helg. Nå sier Arsenal-spillerens agent at klienten ønsker å bli værende i klubben.
(Metro)

Leicester vurderer å legge inn bud på Lech Poznans Karol Linetty når overgangsvinduet åpner i januar. Claudio Ranieri og co kan imidlertid få konkurranse av Manchester City, som også følger den 20 år gamle polske stjernen tett.
(The Mirror)

Både Arsenal og Liverpool har fulgt Jesés situasjon i Real Madrid nøye. Til tross for at 22-åringen nylig uttalte at han er tilfreds, spekuleres det i en overgang denne vinteren. Ifølge spanske medier er det Napoli som for øyeblikket ligger best an i kampen om angrepsspillerens underskrift.
(AS)

Remy Garde tok nylig over manager-ansvaret i Aston Villa og skal allerede ha gjort det klart at klubben er nødt til å forsterke stallen i januar.
(Tribal Football)

Slaven Bilic er imponert over hvordan hans tidligere klubb Everton står imot kjøpelystne klubber. Kroaten forteller nemlig at han forsøkte å hente Kevin Mirallas til West Ham i sommer, men de blå fra Merseyside var langt fra interessert i pengene.
(Tribal Football)

Andros Townsend har kun fått tre innhopp i ligaen for Tottenham denne sesongen. Kantspilleren skal ha kommet på kant med støtteapparatet etter en krangel med fitness-trener Nathan Gardiner nylig. Steven McClaren er en av managerene som vurderer å hente Townsend i januar. I tillegg til Newcastle, er Aston Villa, West Bromwich og Sunderland interesserte.
(The Mirror)

Det har ikke vært lett å få spilletid som forvarsspiller i Juventus de siste årene med mindre du heter Chiellini, Bonucci eller Barzagli. Det har Daniele Rugani fått erfare denne sesongen. 21-åringen har sittet 12 kamper på benken uten å slippe til. Midtstopperen kobles nå til et utlån til Arsenal i januar. Så er spørsmålet om det er veldig mye lettere å skyve Mertesacker, Koscielny og Gabriel ut i kulden.
(Talksport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.