*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV UNITED: Valencias Sofiane Feghouli (til venstre), her i en kamp mot Real Betis, er ønsket av Manchester United.

ØNSKET AV UNITED: Valencias Sofiane Feghouli (til venstre), her i en kamp mot Real Betis, er ønsket av Manchester United. Foto: Jose Jordan (AFP)

United jakter Valencia-profil.

14.11.15 11:16

Dersom Cristiano Ronaldo skulle bestemme seg for å flytte fra Primera Division og Real Madrid til Premier League, føler Manchester United seg trygge på at han vil velge de røde djevlene fremfor Chelsea. Meldingen fra United-leiren kommer etter at Chelsea-eier Roman Abramovitsj har siktet seg inn på Ronaldo til sommervinduet i 2016. (The Sun)

Chelsea-manager José Mourinho kan komme til å returnere til Real Madrid, dersom han skulle få sparken på Stamford Bridge, sier tidligere Real-president Ramon Calderon. (Talksport)

Manchester United prøver seg på Valencias kantspiller Sofiane Feghouli, som ikke har fornyet kontrakten med den spanske klubben. Det betyr at 25-åringen kan signere for andre klubber allerede i januar, selv om den eventuelle overgangen ikke gjennomføres før til sommeren. (Metro)

Arsenal og Chelsea jakter begge den belgiske spissen Michy Batshuayi i Marseille, og nå har den franske klubben satt en prislapp på 22-åringen: 35 millioner pund må punges ut for å få kloa i Batshuayi. (Talksport)

Bournemouth vurderer mulighetene for å hente den tidligere Southampton- og Manchester City-spilleren Bradley Wright-Phillips, som har scoret 18 mål for New York Red Bulls i MLS, på lån. (Daily Mirror)

En annen som scorer mål er CSKA Moskvas leiesoldat Seydou Doumba, som til daglig hever lønnen sin i Roma. Både West Ham og Watford ser nærmere på spilleren som vil koste dem 8 millioner pund å hente til engelsk fotball. (The Sun)

Etter at Gary Bowyer fikk sparken i Blackburn denne uken, vil seriemesterne fra 1994/95-sesongen hente inn den tidligere Aston Villa- og Norwich-manageren Paul Lambert til Ewood Park. (Lancashire Telegraph)

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny er på utlån i Roma, men har ingen hast med å legge fremtidsplaner. 25-åringen sier at han vil vente med å bestemme seg for om han blir værende på Emirates Stadium til etter neste sommers EM i Frankrike. (London Evening Standard)

Og til slutt tar vi med at Charlton og Wolverhampton er blant Championship-klubbene som har vist interesse for Newcastle-angriperen Yoan Gouffran, som kun har fått én ligamatch for The Magpies denne sesongen. (Newcastle Chronicle)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.