*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

GOD: Jonathan Calleri har vært strålende for Boca Juniors denne sesongen. Foto: Alejandro Pagni (Afp)

Skal denne mannen redde Chelsea?

Chelsea skal ha fått et bud godtatt på 6,2 millioner pund for argentinske Jonathan Calleri. Angriperen spiller i Boca Juniors, og vil havne i Chelsea i januar, skriver Metro. 22-åringen har scoret 21 mål og har 11 assist denne sesongen i Argentina.

John Stones er en ettertraktet spiller. Tidligere i uken ble han koblet med Chelsea. Lørdag ryktes det at han er på vei til Manchester United. Manchester Evening News skriver at midtstopperen fra Everton vil koste Louis van Gaal hele 45 millioner pund, om nederlenderen vil kjøpe 21-åringen.

Jermain Defoe og Sebastian Larsson skal snart være ferdige i Sunderland. Sam Allardyce vil nemlig selge duoen for å gjøre plass til nye spillere, hevder Daily Mail.

Cheick Tiote har i flere år vært jaktet av toppklubber i Europa. En skade har satt 29-åringen tilbake, og nå hevder han at han ikke ønsker å forlate Newcastle lenger, melder Daily Mirror.

Harry Kane ser heller ikke ut til å flytte på seg, skal vi tro The Sun. Både Kane og Dele Alli skal nemlig bli tilbudt nye kontrakter i Tottenham innen kort tid. Allis nye lønn skal være på 25.000 pund i uka, mens tre år eldre Kane vil tjene omtrent 70.000 pund i uke etter å ha skrevet under på den nye kontrakten.

Arsenal settes i sammenheng med en overgang for Celta Vigos Nolito, melder Metro. Nolito har fått en knallstart på sesongen i Spania, og Arsenal får kamp av Barcelona om angriperens signatur. Spilleren har en utkjøpsklausul på 12,5 millioner pund.

Neymar-ryktene om en overgang til Manchester United ser ikke ut til å ta slutt med det første. Nå er det tidligere Barcelona- og Brasil-spiller Ronaldinho som setter fyr i ryktene. Ronaldinho mener Neymar ville blitt en stor, stor suksess i England.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag