Lørdagens Premier League-rykter

STJERNE: Dennis Bergkamp herjet sammen med Thierry Henry i Arsenal-drakta. Nå kan det bli engelsk comeback for nederlenderen.

STJERNE: Dennis Bergkamp herjet sammen med Thierry Henry i Arsenal-drakta. Nå kan det bli engelsk comeback for nederlenderen. Foto: Odd Andersen (AFP)

Sjekk hvem som kan returnere til engelsk fotball.

05.12.15 10:42

Jamie Vardy. For en mann. Han har scoret i elleve Premier League-kamper på rad, og kan forlenge rekorden når Leicester møter Swansea på lørdag. Noe annet han kan få, er ny kontrakt med klubben, for Leicester står visstnok parate med en ny kontrakt verdt 90.000 pund i uken for juvelen - som riktignok har en nåværende kontrakt som går ut først i 2018. (Daily Star)

Edinson Cavani. For en mann. Hittil i år har han ni mål på 14 kamper for PSG, og nå har Manchester United fått beskjed om at de kan hente uruguayaneren for 32 millioner pund. (L'Equipe/Metro)

Også Cavanis lagkompis Zlatan Ibrahimovic (for en mann!) har fått beskjed fra PSG-manager Laurent Blanc om at han kan forlate klubben etter sesongen. (The Guardian)

Dennis Bergkamp. For en mann. Nederlenderen herjet i sine glansdager for Ajax, Inter og senere Arsenal, og nå kan det bli comeback i engelsk fotball for nederlenderen. 46-åringen nevnes nemlig som en av de heteste kandidatene til å ta over som manager for Reading, etter at Steve Clarke fikk sparken. (Daily Mirror)

Se Dennis Bergkamp sende Roger Nilsen i pølsebua, den gangen Norge herjet i fotballverden - 1:48 ut i videoen:


Tidligere Milan-spiller Alexandre Pato, nå på utlån hos Sao Paulo fra Corinthians i Brasil, er blitt koblet til både Arsenal, Tottenham og Liverpool. Nå sier 26-åringens agent at to eller tre Serie A-klubber vil hente Pato i januar. (Cacliomercato/ESPN)

Lars Bender har fått beskjed om at han kan dra fra Bayer Leverkusen, noe som setter fart i ryktene om en overgang til et Arsenal som er utsatt for mye skader på midtbanespillere. (Metro)

Arsenal skal også være i ferd med å hente 18 år gamle Ruben Neves fra Porto, noe som vil koste londonlaget 22 millioner pund. (Metro)

Mens managerlegenden Harry Redknapp avviser rapportene som kobler ham til en midlertidig managerstilling i Al Jazira i Dubai. (London Evening Standard)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.