Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

TAKK OG FARVEL? Willian kan gå mot sine siste dager som Chelsea-spiller.
TAKK OG FARVEL? Willian kan gå mot sine siste dager som Chelsea-spiller. Foto: Steven Paston (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mot store omveltninger i Chelsea, mens Manchester United og Arsenal kobles til byttehandler med stjernespillere.

Monaco-trener Thierry Henry har allerede sikret seg den tidligere lagkameraten Francesc Fàbregas (31) i dette vinduet. Henry bekrefter nå også, ifølge Tribal Football, at Monaco er interessert i enda en spiller fra Chelsea: Det dreier seg om spissen Michy Batshuayi (25), som så langt denne sesongen har vært utlånt til Valencia.

Barcelona er ifølge italienske Calciomercato villig til å lytte til bud på Philippe Coutinho (26) fra sommeren av. Daily Star påstår samtidig at Manchester United er interessert i å bla opp et gigantbud for den tidligere Liverpool-stjernen.

Følg overgangsvinduet direkte her!

Barcelona vurderer dessuten på legge inn nok et bud på Coutinhos brasilianske landslagskompis Willian (30), i håp om å hente sistnevnte fra Chelsea. Dette skriver Evening Standard. Et Willian-bud fra katalanerne skal ha blitt avslått torsdag, og et eventuelt klubbskifte til Barcelona ble også spekulert i hyppig før sesongstarten i fjor.

Fox Sports i Brasil melder at Palmeiras følger situasjonen til Chelsea-midtstopper David Luiz (31) tett. Brasilianerens avtale på Stamford Bridge løper ut i juni, og Palmeiras håper å kunne lokke 31-åringen tilbake til hjemlandet.

Daily Telegraph kan rapportere at Chelsea i praksis er enig med Cagliari om en overgang for midtbanespiller Nicolo Barella (21). Han debuterte for Italias landslag sist høst. Det samme skal være tilfellet i samtalene Chelsea har hatt med Zenit St. Petersburg angående Argentinas midtbanespiller Leandro Paredes (24).

Les mer: Hevder Solskjær tente til: - Skrek i ansiktet til to spillere

Mye handler om Chelsea denne lørdagen, og diskusjonene om en gjenforening mellom Milan-spiss Gonzalo Higuaín (31) og Maurizio Sarri pågår fortsatt, skal vi tro Daily Express. Tabloidavisa siterer i alle fall Milan-trener Gennaro Gattuso på dette. The Sun skriver samtidig at et forsøk på å låne Higuaín ut sesongen har høy prioritet på Stamford Bridge.

Juventus er ute etter å hente Paul Pogba (25) tilbake til Serie A. Og Manchester United er angivelig villig til å slippe den franske superstjernen hvis vingen Douglas Costa (28) kan komme motsatt vei til Old Trafford. Det påstår i alle fall Tuttosport.

NY VENDEREISE? Paul Pogba ha allerede returnert til sin tidligere arbeidsgiver én gang. Kan det skje igjen?

Mehdi Benatia (31) kan bli en del av avtalen dersom Juventus lykkes med å hente Aaron Ramsey (28) fra Arsenal i dette overgangsvinduet, melder blant andre Gazzetta dello Sport. Den fransk-marokkanske midtstopperen har bare spilt seks kamper for Juventus denne sesongen.

Arsenal-midtstopper Laurent Koscielny (33) har samtidfig vendt tommelen ned for en overgang til Monaco. Det melder Daily Mirror.

Både Liverpool og Fulham er, i tillegg til Valencia, ute etter å sikre seg Red Bull Salzburg-angriperen Moanes Dabour (26). Det mener spanske Estadio Deportivo å vite. Den israelske landslagsspissen er født i Nazareth, og har også fortid i Maccabi Tel Aviv og Grasshoppers. Hvis han forsvinner fra Østerrikes suverene topplag, er det i alle fall en konkurrent mindre om plassen for nordmennene Fredrik Gulbrandsen (26) og Erling Braut Håland (18).

Marco Silva har fått mye av det han har pekt på relativt kort tid som Everton-manager. Portugiseren kommer ikke til å klage dersom det ikke kommer flere nye fjes inn i stallen i januar, skriver Liverpool Echo. Silva erkjenner likevel at han kan tenke seg to-tre forsterkninger til, etter det som har vært en skuffende første halvdel av sesongen på Goodison Park.

West Ham vurderer muligheten for å hente midtbanespiller Jonjo Shelvey (26) fra Premier League-rival Newcastle, hevder Daily Mail.

Vi tar også med at opprykksjagende Leeds er nær ved å sikre seg Real Madrid-keeperen Kiko Casilla (32), skriver Yorkshire Evening Post. Burvokteren skal angivelig sette seg på flyet mot England i neste uke.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!