*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

TILBAKE TIL ENGLAND: Alex Song, her i duell med Thomas Mueller, skal være aktuell for Premier League igjen. Foto: Josep Lago (Afp)

Hvor mange midtbanespillere skal Liverpool ha?

Premier League-sesongen går veldig mot slutten. Det åpner dører for mer og heftigere rykter. Sommerens overgangsvindu kan du følge live hos Nettavisen hele sommeren, fra VM starter til alt er ferdighandlet siste dagen i august. Men først skal du få presentert de heteste ryktene denne lørdagen.

Først ut er tidligere Arsenal-spiller Alex Song, som skal være på vei tilbake til Premier League. Etter å ha spilt to sesonger for Barcelona skal det nå se ut til å gå mot slutten på hans karriere i Spania. Kameruneren har kun vært på banen i halvparten av Barcelonas kamper denne sesongen, og både Manchester United og Liverpool skal være interessert i å kjøpe midtbanespilleren.

I tillegg til Song, skal Brendan Rodgers være lysten på å kjøpe Javier Mascherano, også fra Barcelona, samt vingen Alessio Cerci fra Torino, midtstopper Ashley Williams fra Swansea og Southamptons Adam Lallana. Ryktene om Lallana ble fredag kveld bekreftet av James Pearce i Liverpool Echo, en journalist som anses som en av de som har mest peiling på Merseyside-klubben.

Miralem Pjanic er i flyten for tiden, og både Manchester United og Paris Saint-Germain skal være lystne på å hente Roma-spilleren. Klubbpresident James Pallotta i Roma tror likevel klubben klarer å overtale Pjanic til å bli værende.

Fernando Torres og Chelsea har ikke fungert helt topp, og nok en gang ryktes spanjolen vekk fra Stamford Bridge. Inter Milan kan være neste stoppested for El Niño.

Dani Osvaldo, som for tiden er på lån i Juventus fra Southampton, skal være sterkt ønsket i Spanis. Valencia er klubben som til nå skal ha vist størst interesse for italieneren.

Queens Park Rangers spilte 0-0 i første Play Off-kamp mot Üwe Röslers Wigan, og har fremdeles mulighet til å rykke opp igjen i Premier League. Adel Taarabt, som er på lån i AC Milan, skal likevel ikke være lysten på noen retur til London-klubben. Han ønsker heller å gjøre overgangen permanent, slik at han blir værende i Milano.

Kilder: Daily Mail, Liverpool Echo, Talksport, Caught Offside, Daily Mirror


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag