*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

STOR INTERESSE: Håvard Nordtveit (nr. 8) og Martin Linnes (nr. 3) hadde lite å stille opp med mot Antoine Griezmann og Frankrike i forrige ukes privatlandskamp. Interessen for 23-åringen er stor i både Premier League og hos franske PSG. Foto: Christophe Ena (AP)

PSG vil lokke ung juvel unna England.

07.06.14 12:56

23 år gamle Antoine Griezmann har rukket å spiller tre A-kamper med det franske flagget på brystet, blant annet mot Norge i forrige uke, og Real Sociedads kantspiller er i søkelyset til klubber som Liverpool, Arsenal og Manchester United. Nå har imidlertid Paris St. Germain kastet seg inn i kampen om den unge juvelen, som kan bli spennende å følge med på når Fotball-VM i Brasil sparkes i gang den kommende uken. (Daily Star)

En annen franskmann som blir å se i VM, er QPRs Loic Remy. Spissen forteller nå at han ønsker seg til Arsenal mer enn noe annet lag som skal være interessert i ham. (Daily Mirror)

Sunderland har lagt inn et bud av ukjent størrelse på Swanseas 29 år gamle forsvarsspiller Ashley Williams. (Sky Sports)

Hva så med Cesc Fabregas? Mye tyder på at spanjolen er på vei tilbake til London, men ikke til Arsenal som han spilte for i åtte år. Chelsea er nemlig sikre på at de vil få Barcelona-spilleren for en pengesum på under 30 millioner pund, og dermed kunne øke Fabregas' nåværende lønn på 100.000 pund i uken hos katalanerne. (The Times)

Det er ikke alle 22-åringer som får sjansen til å spille for Inter Milan, men Blackpools Tom Ince er en av dem. Sønnen til legenden Paul Ince har imidlertid takket nei til italienerne, og ser dermed ut til å kunne velge mellom Tottenham, Everton og Newcastle. (Daily Express)

Rio Ferdinand kan velge og vrake blant klubber etter at kontrakten hans med Manchester United nå har gått ut, og Aston Villa har forhørt seg om mulighetene for å få 35-åringen inn i deres rekker. Midtstopperen foretrekker imidlertid å spille for en klubb i London, hevdes det. (Daily Mail)

Klikk på bildet for å forstørre.

LONDON-AKTUELL: Chelsea har tidligere bekreftet at Frank Lampard (høyre) forsvinner fra klubben denne sommeren. Cesc Fabregas kan bli erstatteren. Foto: Javier Soriano (AFP)


West Ham havnet på en respektabel 13.-plass i årets Premier League, og det spørs om ikke londonerne sikter enda høyere på tabellen. Det rapporteres i hvert fall om at de er klare for å utfordre Tottenham i kampen om å skaffe seg Napolis Blerim Dzemailis underskrift. (Talksport)

15., 20. og 25. juni er tre dager å holde av for Liverpool-fans. Da spiller Sveits sine gruppespillkamper i VM, med Bayern Münchens Xherdan Shaqiri på banen, og det meldes om at merseysiderne er svært nær å fullføre overgangen for 22-åringen. Holde av tre dager, sa du? Hei, sofaen og jeg har fullbooket kalenderen hele den neste måneden. (Daily Star)

Samir Nasri er en av dem som overraskende nok ikke er å finne i Brasil, men 26-åringen ser uansett ut til å signere en ny femårskontrakt med Manchester City. (The Guardian)

LES OGSÅ:


Annonsebilag