Lørdagens Premier League-rykter

SER MOT SPANIA? VM-profilen David Ospina kan glippe for Arsenal.

SER MOT SPANIA? VM-profilen David Ospina kan glippe for Arsenal. Foto: Daniel Garcia (Afp / NTB scanpix)

Liverpool og Arsenal blir snytt.

19.07.14 10:19

Arsenals ventede kjøp av Colombias VM-keeper David Ospina legges på vent. Valencia har ifølge Metro kastet seg inn i kampen om å sikre seg 25-åringen fra Nice.

Romelu Lukaku kommer stadig nærmere en permanent overgang til Everton fra Chelsea. Daily Mail hevder at den 21-årige spissen kommer tilbake til Goodison Park innen et par dager.

Chelsea er på sin side ferdig med sommerens innkjøp etter at venstrebacken Filipe Luis nylig ble bekreftet klar for klubben. Manager José Mourinho har i alle fall sagt at 19. juli er den siste dagen for Chelsea i dette overgangsvinduet, melder BBC.

At inntoget av nye spillere til Stamford Bridge er fullført, rimer dermed dårlig med opplysningene Daily Star mener å sitte med.

Tabloidavisen mener at Chelsea er i forhandlinger med Atlético Madrid om å hente en tredje spiller fra det spanske mesterlaget i sommer. Dette skal gjelde midtstopper João Miranda (29), og prisen lyder på 20 millioner pund.

Daily Star skriver at Real Madrids Raphaël Varane opprinnelig var José Mourinhos førstevalg som ny midtstopper, men at Miranda anses som et godt andrevalg.

Tidligere i sommer er stjernespissen Diego Costa, i tillegg til nevnte Filipe Luis, ankommet til Mourinhos spillerstall fra Atlético.

Álvaro Negredo (28) ble tidligere i sommer koblet til nettopp Atlético Madrid, som en angivelig erstatter for Diego Costa. Nå påstår Metro at det er byrivalen Real Madrid som forsøker å hente inn Manchester City-spissen.

Mesterligavinneren ser Negredo som en ideell erstatter for navnebror Álvaro Morata, som skal være på vei til Juventus.

Daily Mirror skriver lørdag at Liverpool har bedt Loïc Rémy (27) om å senke lønnskravet sitt hvis overgangen fra Queens Park Rangers til Anfield, som angivelig er verdt verdt åtte millioner pund, skal gå i orden.

(artikkelen fortsetter under bildet)

IKKE TIL ANFIELD: Albero Moreno ser ut til å vende nesa mot Madrid. Foto: Jorge Guerrero (AFP / NTB scanpix)


Samtidig skal Liverpool være enig med Sunderland om et salg av angriperen Fabio Borini (23) for 14 millioner pund, melder Sky Sports. Italieneren hadde et vellykket låneopphold på Stadium of Light forrige sesong.

Talksport hevder at Liverpool kan bli snytt for sjansen til å kjøpe venstrebacken Alberto Moreno (22). Sevilla-spilleren kan ifølge radiokanalen havne i Atlético Madrid isteden.

QPR er blitt tilbudt tidligere Chelsea-spiss Samuel Eto'o, men vil trolig ikke gå videre med dette på grunn av 34-åringens lønnskrav, melder Daily Mail.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.