*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

TILBUDT TIL ARSENAL: Milan vil selge Mario Balotelli til Arsenal. Foto: Antonio Calanni (AP)

Gjensyn med Mario Balotelli?

26.07.14 09:43

Vi starter helga i Southampton, som opplever en aldri så liten spillerflukt. Morgan Schneiderlin er en av dem som fortsatt er å finne på St. Mary's, og klubben er meget interessert i å beholde den 24 år gamle midtbanespilleren. Arsenal og Tottenham, som har vist interesse for franskmannen, har dermed fått beskjed om at de må ut med mer enn 27 millioner pund for Schneiderlin. (The Guardian)

Og det er ikke det eneste: Southampton må også belage seg på å miste den 19 år gamle høyrebacken Calum Chambers, som skal ha gjennomgått den medisinske testen i Arsenal. (BBC)

Men Southampton sier nei takk til innkommende bud også: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff skal ha fått avslått et bud verdt 3,25 millioner pund for forsvarsspilleren Jose Fonte. (Daily Mirror)

Barcelona vurderer å hente Arsenals Thomas Vermaelen, noe som burde alarmere Louis van Gaal i Manchester United - ettersom de røde djevlene også sies å være interessert i belgieren. (The Sun)

Manchester United er for øvrig tilbake i kampen om å sikre seg Real Madrids Angel di Maria, ettersom PSG - som frykter Fifas Financial Fair Play-restriksjoner - ser ut til å være skeptiske til å betale 45 millioner pund for argentineren. (The Sun)

Arsenal er blitt tilbudt Mario Balotelli fra Milan. Prisen for den italienske urokråka skal være kun 7,9 millioner pund - pluss Joel Campbell. (Metro)

Mathieu Valbuena gjorde en fin figur for Frankrike under VM, og nå meldes det om at QPR er i ferd med å sikre seg Marseille-spillerens kontrakt. Londonerne må imidlertid belage seg på kamp fra russiske Spartak Moskva. (Daily Mirror)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

INTERESSE: QPR har meldt sin interesse for franskmannen Mathieu Valbuena. Foto: Franck Fife (AFP)


Når Didier Drogba nå returnerer til Chelsea, håper Everton på å hente Romelu Lukaku til Goodison Park på permanent vis. Lukaku, som var på lån i Everton sist sesong, vil koste klubben rundt 18 millioner pund. (Daily Express)

Everton ser også på muligheten på å resignere Monacos Lacina Traoré på lån fra Monaco. Han kom til Goodison Park i januar i fjor, men rakk bare å spille én kamp - der han også scoret - før en hamstringskade satte ham ut av spill for resten av sesongen. (The Times)

Louis van Gaal ønsker å bruke sjekkheftet flittig denne sommeren, men Roma-sjef Rudi Garcia har uttalt at midtbanespilleren Kevin Strootman ikke selges til Manchester United i sommer. (Sky Sports)

Liverpool skal ha bydd 14,2 millioner pund for Bayern Münchens sveitsiske stortalent Xherdan Shaqiri. (Daily Star)

Tottenham ønsker seg Real Sociedads Antoine Griezmann, men får nå konkurranse av de spanske mesterne i Atletico Madrid. (Daily Express)

Og West Ham har hatt samtaler med Besiktas-spiss Hugo Almeida, etter at Andy Carroll ble satt ut av spill de neste fire månedene med skade. (The Times)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag