Lørdagens Premier League-rykter

MED GRUNN TIL Å SMILE: Juan Cuadrado kan trolig velge sin neste arbeidsgiver fra øverste hylle i Fotball-Europa.

MED GRUNN TIL Å SMILE: Juan Cuadrado kan trolig velge sin neste arbeidsgiver fra øverste hylle i Fotball-Europa. Foto: Raul Arboleda (Afp / NTB scanpix)

Tidligere Liverpool-back til Arsenal, og handlestopp for Manchester City.

02.08.14 16:48

Vi begynner denne lørdagsmorgenen i Manchester.

The Times skriver at Manuel Pellegrini har fått beskjed om at Eliaquim Mangala (23) blir den siste forsterkningen han får hente inn i sommer. Den franske midtstopperen skal koste 32 millioner pund å kjøpe fri fra Porto.

Hos byrival Manchester United virker det å gå mot et kjøp av Arsenal-stopper Thomas Vermaelen for 12 millioner pund.

Dette til tross for at 28-åringen for tiden sliter med en liten lårskade han pådro seg da han spilte for Belgia i sommerens VM-sluttspill, skriver The Guardian.

Spanske AS melder samtidig at Arsenal muligens vil forsøke å hente tidligere Liverpool-spiller Álvaro Arbeloa (31) fra Real Madrid dersom Thomas Vermalen forsvinner.

Barcelona forsøker å stikke kjepper i hjulene til Man. Uniteds overgangsmaskineri med å lokke til seg Fiorentinas Juan Cuadrado (26).

Louis van Gaal skal ifølge Daily Express være villig til å punge ut 30 millioner pund for den colombianske VM-profilen, men ser altså likevel ut til å bli snytt.

Daily Express har også mer på lager. Atlético Madrid skal ha forhørt seg med Manchester United om mulighetene for å kjøpe Shinji Kagawa (25). Japaneren har ikke kommet helt til sin rett på Old Trafford etter overgangen fra Borussia Dortmund.

Beskjeden United skal ha sendt til tilbake i retning Madrid var at Kagawa vil koste det spanske mesterlaget 14 millioner pund.

(artikkelen fortsetter under bildet)

TILBAKE TIL BALLØYA? Real Madrids Árvalo Arbeloa. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)


Samme Daily Express hevder Liverpool og Brendan Rodgers kan se langt etter å sikre seg Paris Saint-Germain-angriper Ezequiel Lavezzi (29). Argentineren skal nemlig heller ønske seg en overgang til Juventus.

Tottenham er ifølge Daily Mirror i forhandlinger med Villarreal om et kjøp av den argentinske stopperen Matteo Musacchio. 23-åringen er tidligere blitt koblet til Barcelona.

Spillerflukten fra Southampton ser ikke ut til å være over, selv om formann Ralph Krueger har satt foten ned for eventuelle overganger for Morgan Schneiderlin og Jay Rodriguez.

Nå skriver Daily Telegraph at keeper Artur Boruc (34), noe overraskende, er et overgangsmål for Bayern München.

Peter Crouch (33) har en lang Premier League-karriere bak seg, men den kan bli ytterligere forlenget for den langstrakte tidligere England-spissen.

Daily Star melder nemlig at Stoke-spilleren er ønsket i West Ham, ettersom Samuel Eto'o krevde for mye i lønn for å komme til Boleyn Ground.

Everton og Norwich skal begge være interessert i å hente en spiller fra nivå to i svensk fotball. Den gambiske spissen Modou Borrow (21) er den det snakkes om. Det har i alle fall agenten Willie McKay hevdet overfor Sky Sports.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.