*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

TIL ARSENAL? Alessio Cerci kan bli Arsenal-spiller før overgangsvinduet stenger. Foto: Ronaldo Schemidt (Afp / NTB scanpix)

Alessio Cerci er på vei til Arsenal.

30.08.14 08:30

Daily Telegraph melder at Chelsea nå har begynt samtaler med QPR-spiss Loic Remy. Franskmannen skal erstatte Fernando Torres, som fredag ble klar for et lån til AC Milan.

Arsenal og Arsene Wenger kan bli meget travle på overgangsfronten før vinduet stenger førstkommende mandag. Wenger har uttalt at han kommer til å delta aktivt helt til vinduet stenger. Nå har Torinos klubbpresident, Urbano Cairo, uttalt at de kan komme til å selge Alessio Cerci, dersom de får et godt nok bud på spilleren, melder Daily Star.

Tom Cleverley er ikke ønsket i Manchester United, men andre klubber ønsker unggutten. 25-åringen skal være på vei til Aston Villa for syv millioner pund, melder Daily Mirror. Et kupp for Aston Villa?

Manchester United trenger å forsterke laget før overgangsvinduet stenger. Men de trenger kanskje ikke hente inn 15- og 16-åringer? Martin Ødegaard har vært koblet til klubben de siste dagene, og nå melder Daily Express at Louis van Gaal ønsker å hente inn 16 år gamle Timothy Fosu Mensah fra Ajax.

Daily Mail har Crystal Palace begynt jakten på å hente Gary Hooper til klubben. Norwich-spissen er også ønsket av QPR og West Ham.

Den samme avisen melder at Palace også er ute etter å hente Armand Traore fra QPR, og at Tottenhams Zeki Fryers også er ønsket av londonklubben.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.