*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

JUVENTUS: Juan Mata kan være på vei til Juventus. Foto: Ian Macnicol (Afp)

Juan Mata kan forsvinne fra Old Trafford.

06.09.14 09:13

Adrien Rabiot regnes som et av fransk fotballs største talenter. Parist Saint-Germain-spilleren ser likevel ut til å være på vei ut portene på Parc des Princes. Daily Express forteller at Arsenal og Chelsea begge er interesserte i å hente 19-åringen i januar, da det ryktes at han kommer til å slite med spilletid i Frankrike.

Når spillere kommer inn, må andre spillere vike plass. I Manchester United har man kjøpt stjernespiller på stjernespiller i sommer, og nå ryktes de tidligere stjernene vekk fra Old Trafford. Juan Mata kom inn i klubben i januar, men Daily Mirror hevder han kan forsvinne til Juventus etter bare ett år i Manchester.

Cristoph Kramer spilte i VM for Tyskland, men ble likevel værende i Bayer Leverkusen i sommer. I januar kan det bli tøffere å holde på 23-åringen, skal vi tro Daily Express. Både Manchester United og Liverpool ønsker nemlig å kjøpe Kramer, som skal ha en prislapp på 100 millioner norske kroner.

Ronny Deila nektet å selge midtstopper Virgil van Dijk før overgangsvinduet stengte 1. september. I januar vil Arsenal prøve seg på nytt på van Dijk. Daily Mail hevder i alle fall dette. Så spørs det om Deila nok en gang klarer å beholde stopper-kjempen.

Stoke og Barcelona er to klubber svært få klarer å sammenligne. Likevel har Stoke hentet både Marc Muniesa og Bojan Krkic fra katalanerne de siste overgangsvinduene. Daily Mirror forteller lørdag at Adama Traore kan være aktuell på lån til Stoke fra Barcelona i januar. 18-åringen fra Elfenbenskysten spiller ving.

Freddy Guarin har vært ønsket av Manchester United en stund. Nå skal Real Madrid ha kastet seg inn i kampen om colombianerens underskrift, forteller Talksport. Chelsea og Tottenham ser også på muligheten til å hente Guarin.

Overgangsvinduet er altså stengt, men ryktene lever videre. Det er tross alt bare fire måneder til neste overgangsvindu åpner.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.