*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

ATTRAKTIV LIGA: Premier League frister, selv for dem som tjener drøssevis med penger i Real Madrid. Foto: Javier Soriano (Afp / NTB scanpix)

Det er ikke bare Cristiano Ronaldo som drømmer om en framtid i England.

Louis van Gaal har innrømmet at han gjerne vil ha Cristiano Ronaldo (29) tilbake i Manchester Uniteds rekker, men manageren er ifølge The Sun overbevist om at Real Madrid ikke kommer til å selge superstjernen.

Portugiserens stadige hint om at han én dag vil tilbake til Old Trafford har fått Metro til å fiske etter lignende historier hos andre Premier League-klubber.

Nå hevder gratisavisen nemlig at Gareth Bale (25) kan tenke seg å komme tilbake til Tottenham senere i karrieren.

Hos Metro hevdes det også at Chelsea-manager José Mourinho avfeier at Cristiano Ronaldo kan komme til å bli gjenforent med landsmannen på Stamford Bridge.

Arsenal har passert Chelsea når det gjelder å bruke store pengesummer på spillerlønninger. Det kan du lese mer om her.

Men dette hindrer ikke Arséne Wenger i å forsøke å lokke flere spillere til Emirates.

Det franske midtbanetalentet Adrien Rabiot (19) fra Paris Saint-Germain og Basel-midtstopper Fabian Schär (22) skal være ønsket som ny tilvekster i januar, skriver Daily Mirror.

Når det gjelder signaturen til sveitsiske SchärArsenal dog regne med konkurranse fra Inter og mesterligarivalen Borussia Dortmund.

Inter ser også ut til å snyte Liverpool i kampen om å sikre seg kantspilleren Jevhen Konopljanka (24) fra ukrainske Dnipro. Nok en gang er det Metro som er ryktekilden.

Til slutt tar vi med at Hull-manager Steve Bruce sier til The Times at han ikke kommer til å si opp jobben for å ta over jobben til pressede Alan Pardew i Newcastle.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.