*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

MED HJERTE I ENGLAND? Waliseren Gareth Bale er angivelig nestemann på innkjøpslista til en viss Premier League-klubb. Foto: Gerard Julien (Afp / NTB scanpix)

Cristiano Ronaldo blir for dyr. Gareth Bale neste.

04.10.14 18:42

Arsène Wenger avfeier at Lukas Podolski (29) er på vei bort fra Arsenal på grunn av lite spilletid denne høsten.

Tyskeren har tildigere i uka antydet at en overgang i januar kan bli aktuelt, men Wenger sier ifølge Tribal Football at Podolski må forholde seg til at overgangsmarkedet er stengt.

Hos Daily Star hevdes det at Real Madrids Gareth Bale (25) er Manchester Uniteds nye førstevalg blant navnene man ønsker å hente til Old Trafford.

Dette kommer angivelig som en konsekvens av at Man. United har gitt opp muligheten til å kjøpe tilbake Cristiano Ronaldo (29) neste sommer.

140 millioner pund i overgangssum, pluss en ukelønn på 380.000 pund, synes selv United er for mye å betale, skriver London Evening Standard.

Harry Redknapp er fast bestemt på at Adel Taarabt (25) ikke blir solgt fra QPR, med mindre noen betaler det klubben faktisk krever for ham. Denne historien serveres av Daily Mirror.

Anfield nærmer det seg en kontraktssignerening for klubbløse Victor Valdes (32), skal vi tro Daily Express.

Den tidligere Barcelona-målvakten skal gå gjennom flere tester hos Liverpool de kommende to ukene. Dette for å vise at han er i god nok form til å gi Simon Mignolet (26) kamp om keeperplassen.

I Sunderland Echo rapporteres det at Sunderland sier nei til Scunthorpes ønske om å låne den unge spissen Duncan Watmore (20).

Hva mer? Dette var alt for i dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag