*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Manchester City ønsker seg Juventus-stjernen Paul Pogba. Foto: Marco Bertorello (AFP)

Paul Pogba er ønsket på engelsk jord.

11.10.14 09:56

Høsten er i gang for alvor; dagene blir stadig mørkere, vinden blir bitrere, lufta blir kaldere.

Men fatt mot.

Butikkene selger allerede pepperkaker og julebrus, og det tar faktisk ikke lang tid før julen er her. Langt viktigere enn det; en liten uke etterpå åpner overgangsvinduet igjen.

Nye rykter, nye overganger, noen spennende spillere inn. Kanskje forsvinner noen favoritter ut også, til fansens fortvilelse. Det er uansett bare å glede seg.

Sånn, det var noen introduserende ord til helgas ryktebørs, og dermed er det på tide å ta fatt på selve materien.

Og vi begynner i Manchester, i den blå delen av byen. Manchester City vurderer nemlig å hente Juventus-stjernen Paul Pogba til engelsk fotball, en overgang som i så fall ikke vil gjennomføres til sommeren. City-supporter eller ei; det hadde vært moro å se franskmannen i Premier League. Ja, også er Evertons Ross Barkley et annet alternativ som manager Manuel Pellegrini vurderer. (The Times)

Motsatt vei ser det ut til at Roma er interessert i å hente James Milner fra Manchester City for 10 millioner pund. (Daily Star)

En annen spiller som kan bli interessant å se i Premier League, er Schalkes Julian Draxler. Tyskeren har en overgangsklausul på 37 millioner pund, noe Arsenal sies å være villige til å betale - som en mulig erstatter for landsmannen Mesut Özil, som ikke har møtt forventningene i Arsenal-trøya. (Daily Express)

I tyrkiske Galatasaray venter 30 år gamle Wesley Sneijder på lønnen sin, som klubben ikke har klart å betale ham. Løsningen kan være en overgang til en gammel kjenning av nederlenderen: hans tidligere landslagssjef Louis van Gaal og Manchester United. (The Sun)

Klikk på bildet for å forstørre.

MÅLTYV: Saido Berahino har bøttet inn mål for både WBA og det engelske U21-landslaget, og har vekket interessen hos Tottenham. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)

Tottenham er villig til å investere penger i unge spillere, og ryktene skal ha det til at West Bromwichs U21-landslagsspiller Saido Berahino er i londonklubbens kikkertsikte. 15 millioner pund skal Spurs visstnok sette av for å hente spissen som har fem mål på sine sju Premier League-kamper dette året. (The Sun)

Glem Frode Johnsen: Mark Schwarzer har fylt 42 år, og spiller fortsatt fotball på svært høyt nivå. Så høyt nivå, faktisk, at Chelsea ikke vil la sisteskansen returnere til Craven Cottage og gamleklubben Fulham på et sesonglangt lån. (Daily Express)

Helt til sist, litt på utsiden av Premier League, kan vi melde om at den tidligere Arsenal-stjernen Thierry Henry kan være på vei tilbake til europeisk fotball. 37-åringens kontrakt med New York Red Bulls løper ut i januar, og både Paris St. Germain og Monaco er interessert i Henrys tjenester. (Daily Mail)

Kilde:BBC


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.