*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

DENNE MANNEN kan være løsningen på Manchester Uniteds forsvarsproblem.

DENNE MANNEN kan være løsningen på Manchester Uniteds forsvarsproblem. Foto: Patricia De Melo Moreira (Afp / NTB scanpix)

Kan dette være Manchester Uniteds redning?

Tom Cleverley har vært god for Aston Villa, etter at han kom på lån fra Manchester United på slutten av overgangsvinduet. Nå forteller Villa-manager Paul Lambert at klubben har en opsjon på å hente 25-åringen på permanent basis i januar, skriver The Guardian.

Manchester United har hatt store problemer bakover i banen denne sesongen. Laget har sluppet inn flere billige baklengsmål, og nå melder Daily Mirror at Louis van Gaal har funnet løsningen på problemet. Avisen hevder at Ezequiel Garay skal være på vei til klubben for å tette igjen åpningen bak i banen.

Van Gaal nekter å utelukke muligheten for at klubben kommer til å hente Victor Valdes til klubben. Keeperen står for tiden uten kontrakt, etter at han ikke forlenget avtalen med Barcelona i sommer, melder Daily Express.

Chelsea og Manchester United jakter begge Juan Cuadrado. Nå melder Daily Express at 26-åringen kun er detaljer unna å skrive under en kontraktsforlengelse med Fiorentina.

Sam Allardyce har endelig fått litt arbeidsro som West Ham-manager etter en lang periode uten å overbevise. Nå forteller han at rykter om at han er en forkjemper for lange baller kun er en myte skapt av managere han har vunnet over, skriver Daily Telegraph.

Steve Bruce forteller han er glad han ikke hørte på alle «skrekkhistoriene» om Haten Ben Arfa, før han hentet franskmannen til klubben i sommer, skriver Hull Daily Mail.

Og til slutt en nyhet som kanskje ikke er veldig sjokkerende: Rio Ferdinand forteller at han vurderer å legge fotballskoene på hylla etter inneværende sesong, ifølge Independent.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.