*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

FIKK ARBEIDSTILLATELSE: Den amerikanske landslagsspilleren DeAndre Yedlin. Foto: Matt Dunham (Ap / NTB scanpix)

Er denne spilleren det første januarkjøpet?

06.12.14 13:24

Tidligere i uka er det rapportert om at en rekke spillere skal selges fra Tottenham. Mauricio Pochettino forsikrer dog at han aldri har vurdert å la Harry Kane (21) forlate klubben, skriver The Independent.

Nestemann inn i Spurs-rekkene kan meget vel bli høyrebacken DeAndre Yedlin (21). 21-åringen har fått innvilget arbeidstillatelsen, og står klar til å ankomme White Hart Lane fra Seattle Sounders i januar, rapporterer The Times.

Petr Cech (32) skal ikke bytte arbeidsgiver med det første. Det bekrefter Chelsea-keeperens agent overfor Evening Standard.

Hatem Ben Arfa ser derimot ut til å gå mot en tidligere retur til Newcastle enn planlagt. Franskmannen skulle opprinnelig være på utlån i Hull hele denne sesongen, men Steve Bruce vil nå sende 27-åringen på dør.

Ifølge Daily Mail var manageren rasende på innstillingen Ben Arfa viste da Hull tapte for Manchester UnitedOld Trafford forrige helg. Kantspilleren ble da byttet ut allerede i 36. spilleminutt.

I Manchester United er angivelig midtstopperne Mats Hummels (25) fra Borussia Dortmund, Aymeric Laporte (20) fra Athletic Bilbao og Diego Godin (28) fra Atlético Madrid hovedmålene på overgangsmarkedet i januar.

Dette skriver i alle fall The Independent, som hevder klubben har 100 millioner pund å bruke i januar, til tross for at Louis van Gaal omtaler antakelsen som motbydelig og respektløs.

Klikk på bildet for å forstørre.

BYTTER KLUBB? Martín Montoya. Foto: (imago / Alterphotos / All Over Press)

Daily Star mener at United i alle fall kommer til å selge unna en rekke uønskede spillere i vinterens transfervindu. Salg av Anders Lindegaard (30), Nani (28), og Anderson (26) skal bidra til at det kan brukes opp mot 200 millioner pund på spillerkjøp, kliner avisen til med.

Hos den samme tabloidblekka står Genoa-kaptein Luca Antonelli (27) fram som Liverpool-fan. Venstrebacken drømmer i alle fall om en overgang til Anfield.

Brendan Rodgers er i alle fall på jakt etter en erstatter for Glen Johnson (30) på den andre backen, om vi skal tro Daily Mirror.

Martín Montoya (23) skal være det øverste nyttårsønsket til Liverpool-manageren, og spillerens agent hevder han er «100 prosent sikker» på at Barcelona-backen bytter klubb i vinter.

Arsène Wenger er heller ikke helt fraværende i ryktene lørdag. Arsenal-manageren ser nå på muligheten for å hente Lyons midtbanemann Nabil Fekir (21), påstår Metro.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag