*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Romas nederlandske midtbanespiller Kevin Strootman kan ende opp i Manchester United i løpet av det inneværende overgangsvinduet. Foto: Andreas Solaro (Afp)

Hopper han videre til Manchester United og Old Trafford?

17.01.15 08:38

David Moyes skal ha gjort Burnley-spiss Danny Ings til hans viktigste mål i dette overgangsvinduet, skriver Independent. 22-åringen kan gå gratis og jaktes av en rekke Premier League-klubber.

Manchester United-manager Louis van Gaal skal ha fått klarsignal til å bruke nye 150 millioner pund på spilleroverganger i januar, melder Daily Mirror.

De italienske storklubbene Juventus og Roma ønsker å signere Radamel Falcao, hevder Daily Star. Den 28 år gamle colombianeren, som er på utlån til Manchester United, har en usikker fremtid på Old Trafford.

Ifølge Roma-president James Pallotta skal de være villige til å høre på et "latterlig" bud fra Manchester United på midtbanespilleren Kevin Strootman, skriver Talksport.

Evertons midtbanespiller Kevin Mirallas skal ha stoppet kontraktsforhandlingene med klubben, forteller Daily Mirror. Det gjør nok at en rekke klubber vil prøve seg på 27-åringen i løpet av januar.

Legia Warszawa har bekreftet at Krystian Bielik har dratt til London for å gjennomføre den medisinske testen hos Arsenal, etter at The Gunners ble enige om en overgangssum for 17-åringen, melder London Evening Standard.

Gonzalo Higuains bror og agent insisterer på at han ikke har snakket med Liverpool, og hevder at 27-åringen er fornøyd med tingenes tilstand i Napoli, hevder Daily Mail.

Real Sociedad-manager David Moyes har sammenlignet Adnan Januzaj med den nederlandske legenden Johan Cruyff, men sier at han ikke har noen planer om å signere den 20 år gamle Manchester United-vingen på lån, skriver ESPN.

Brendan Rodgers nekter for at det er en mulighet for at brasilianske Lucas Leiva forlater Liverpool i løpet av det inneværende overgangsvinduet, forteller The Times.

Crystal Palace-manager Alan Pardew utelukker ikke at de ønsker å hente Swansea-spissen Bafetimbi Gomis og Liverpool-forsvarer Jose Enrique i dette overgangsvinduet, melder Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.