Lørdagens Premier League-rykter

PREMIER LEAUGE-NESTE? Paulo Dybala (bak) er høyaktuell for flere toppklubber i Premier League.

PREMIER LEAUGE-NESTE? Paulo Dybala (bak) er høyaktuell for flere toppklubber i Premier League. Foto: Luca Zennaro (Ap)

Klubbpresidenten har reist til England og vurderer å selge stjernen sin.

Palermo-president Maurizio Zamparini befinner seg for tiden i London. Der blir han trolig også i uken som kommer. Den kontroversielle presidenten innser at han ikke kan holde på Paulo Dybala i all evighet og har bestemt seg for å snakke med interesserte engelske klubber. Arsenal, Manchester United og Chelsea er blant dem.
(Sky Italia)

David Moyes har latt seg imponere over det Danny Ings har prestert i Burnley-drakta denne sesongen og skal nå ha levert 22-åringen til San Sebastian for å se på forholdene i Real Sociedad.
(The Sun)

DET EVIGE RYKTET: Kommer Edinson Cavani til Premier League snart? Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Manchester United skal ha bestemt seg for å ikke signere Radamel Falcao permanent og retter derfor blikket mot en annen langhåret spiss – Edinson Cavani. Louis van Gaal må trolig bla opp rundt 60 millioner pund for å sikre seg uruguayaneren.
(Daily Star)

Roberto Mancini har fortalt Inter-direktør Piero Ausilio om å grave dypt i lommeboka for å hente Yaya Toure til Milano. Ivorianeren var en nøkkelspiller under Roberto Mancinis tid i Manchester City.
(Daily Mirror)

Manchester United jakter en ny midtstopper og Atletico Madrid-forsvareren Miranda kan være svaret Louis van Gaal leter etter. Premier League-klubben må trolig bla opp 27 millioner euro for brasilianeren.
(El Mundo Deportivo)

Juventus fortsetter jakten på en midtbanespiller. Både Oscar og Adnan Januzaj skal stå høyt på Torino-klubbens ønskeliste.
(Sport Mediaset)

En annen kilde hevder at Dortmunds Ilkay Gundogan er mannen Juventus går for dersom Paul Pogba forsvinner.
(La Stampa)

Arsene Wenger vurderer å legge 25 millioner euro på bordet for å hente Leverkusen-keeper Bernd Leno til Arsenal.
(Bild)

Ronaldinho ser ut til å fortsette sin reise rundt om i verden. Brasilianeren, som for ti år siden ble regnet som verdens beste spiller, spiller for øyeblikket for meksikanske Queretaro, men kan nå være på vei til Afrika. President i den angolske klubben Kaburscop, sier nemlig at de nå forhandler med den tidligere Barcelona-stjernen. Rivaldo har tidligere spilt for Kaburscop.
(Sky Italia)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.