*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Valencias Jose Luis Gaya står på ønskelisten til både Manchester United og Arsenal, men Valencia ønsker nå å forlenge kontrakten med 19-åringen. Foto: Olly Greenwood (Afp)

Valencia kan stikke kjepper i hjulene til Manchester United og Arsenal.

Bundesliga-klubben Schalke 04 er interessert i å hente Sami Khedira fra Real Madrid. Tyskeren, som bare har tre måneder igjen av kontrakten, er også ønsket av Manchester United og Liverpool, skriver Daily Star.

Vi fortsetter med United, for har ikke gitt opp kampen om å sikre seg Paris Saint-Germains forsvarspiller Marquinhos. Den franske toppklubben ønsker imidlertid ikke å gi slipp på den brasilianske 20-åringen, melder Daily Mail.

Valencia vil stikke kjepper i hjulene til Manchester United og Arsenal, ved at de trolig tilbyr Jose Luis Gaya ny kontrakt. Den 19 år gamle spilleren har imponert i forsvarsleddet til Valencia denne sesongen, og står høyt på ønskelisten til de to nevnte Premier League-klubbene, hevder Daily Star.

Stoke-manager Mark Hughes håper Chelsea vil godta deres bud på syv million pund for å gjøre låneoppholdet til Victor Moses permanent, melder Daily Express. Hvis det ikke klarer det ønsker Stoke i hvert fall å kunne forlenge låneavtalen med ytterligere tolv måneder.

Chelsea vil få kamp av Juventus om signaturen til brasilianske 17-åringen Gerson, melder TalkSport.

Avslutningsvis tar vi med at Manchester United-målvakt David de Gea, som lenge har vært koblet til Real Madrid, benekter at han har et dårlig forhold til manager Louis van Gaal, det melder Caughtoffide.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.