RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MYE OMTALT: Raheem Sterling forsvinner nok ikke ut av avisspaltene med det første, så lenge en lengre kontrakt med Liverpool ikke er i boks.
MYE OMTALT: Raheem Sterling forsvinner nok ikke ut av avisspaltene med det første, så lenge en lengre kontrakt med Liverpool ikke er i boks. Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpools verste rival hiver seg på Raheem Sterling-jaget.

Ryktestormen rundt Liverpool-juvelen Raheem Sterling tar til i styrke for hver dag som går, kan det se ut til.

Ettersom Sterling ikke har hastverk med å skrive under på en forlenget avtale med Anfield-klubben, dukker det stadig opp nye spekulasjoner rundt framtida til 20-åringen.

Det siste stammer fra The Sun, som hevder at Manchester United nå er beredt til å by 50 millioner pund for å kjøpe fri den lynraske vingen.

Mats Hummels-sagaen fortsetter også med daglige rykter. Manchester United kommer ifølge The Guardian til å intensivere jakten på Borussia Dortmunds og Tysklands forsvarklippe, siden Dortmund nå skal ha innrømmet at 26-åringen kan selges til sommeren. 

Louis van Gaal kommer tilsynelatende ikke til å være noe mindre aktiv på overgangsmarkedet til sommeren enn han var på samme tid i fjor. Metro påstår at PSV-vingen Memphis Depay (21) kan havne på Old Trafford, ettersom PSV-manager Philip Cocu har sagt spilleren trolig bytter klubb etter sesongen.

Den italienske overgangseksperten Gianluca Di Marzio hevder å vite at Arsenal har forhørt seg om muligheten til å kjøpe fri Palermo-spissen Paulo Dybala (21).

STADIG KOBLING: Rapportene om Arsenal-interesse for Paulo Dybala avtar ikke.

Dette til tross for at manager Arsène Wenger avfeide påstanden da den kom fra Palermo-president Maurizio Zamprini tidligere i uka. Ifølge Di Marzios nettsted skal Arsenal-medeier Alisjer Usmanov ha skrevet til sicilianerne og spurt om hvor mye den unge angriperen koster.

Samme kilde trekker også fram at Juventus og Inter er med i jakten på argentinske Dybala.  Også spillerens agent hevder overfor Daily Star at spissen er sterkt ønsket i en engelsk klubb, samt at det er kommet tilbud fra to-tre italienske klubber.

Anderlechts kantspiller Andy Najar kan også vise seg å være en mann for Arsenal i framtida. 22-åringen fra Honduras sier i alle fall at det ville vært en drøm for ham å spille for The Gunners, skal vi tro Daily Mirror.

Najar skal ha vært i søkelyset til Tottenham denne sesongen. Han var også på prøvespill hos Spurs tilbake i 2011.

Newcastles forsvarsspiller Ryan Taylor har slitt enormt med skader de siste sesongene, og han har først begynt å starte kamper igjen for geordiene den siste måneden.

Taylor står uten kontrakt til sommeren. 30-åringen prøver kanskje å snakke til seg godvilje fra klubbledelsen og fans når han sier til Daily Mail at Newcastle skylder fansen en seier i Tyne-Wear-derbyet mot Sunderland søndag. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere