RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

BYTTEHANDEL: Manchester City skal være villig til å ofre Edin Dzeko (midten) og Samir Nasri (høyre) for å hente Paul Pogba fra Juventus.
BYTTEHANDEL: Manchester City skal være villig til å ofre Edin Dzeko (midten) og Samir Nasri (høyre) for å hente Paul Pogba fra Juventus. Foto: Oli Scarff (Afp)
Manchester City er villig til å bytte bort to stjerner for å hente én.

Det går sjelden en dag uten at Paul Pogba kobles til en engelsk toppklubb, og denne lørdagen er intet unntak. Ifølge spanske aviser er Manchester City villig til å tilby Samir Nasri, Edin Dzeko og en god slump penger for Juventus-spillerens tjenester.
(Daily Star)

ETTERTRAKTET: Paul Pogba.

Kilder i Italia hevder imidlertid at franskmannen like gjerne kan havne i Manchester United igjen og at Louis van Gaal vil tilby Robin van Persie i tillegg til 54 millioner pund. Foreløpig konstaterer vi at Paul Pogba er Juventus-spiller.
(Express)

Ryktebørsen på Old Trafford står ikke akkurat stille om dagen. Også Ilkay Gundogan kobles nå til Manchester-klubben. Iføge Daily Mail regner Dortmund-spilleren med at både han og lagkamerat Mats Hummels spiller i rødt neste sesong.
(Daily Mail)

På starten av 2000-tallet ble Arsenal beskyldt for å hente Junichi Inamoto kun for å tjene penger på draktsalg i Asia. Midtbanespilleren fikk kallenavnet "T-shirt" og spilte aldri en Premier League-kamp for klubben. Nå innrømmer José Mourinho at det kommersielle i fotballen blir viktigere og viktigere, mens Chelsea kobles til Yoshinori Muto fra Tokyo FC.
(London Evening Standard)

Martin Skrtels kontrakt med Liverpool går ut sommeren 2016, men slovaken sier at han ikke stresser med noen forlengelse. Midtstopperen tar gjerne den praten etter at årets sesong er omme.
(Liverpool Echo)

Juventus har opsjon og førsterett på å hente Simone Zaza fra Sassuolo. Mannen som senket Norge på Ullevaal har også interesse fra andre klubber, skal man tro Giovanni Carnavali. Klubbens sportsdirektør sier nemlig at Tottenham ikke er eneste utenlandske klubb som har vist interesse for spissen.
(Gazzetta)

Palermo-spissen Paulo Dybala blir trolig et av de heteste objektene på overgangsmarkedet i sommer. I et intervju med France Football sier klubbpresident Maurizio Zamparini at Juventus sitter i førersetet med et bud på 35 millioner euro, men at han også forhandler med Arsenal. Zamparini ønsker helst 40 millioner for sin juvel.
(France Football)

Ciro Immobile har ikke klart å finne seg til rette i Borussia Dortmund etter overgangen fra Torino i fjor sommer. Nå står Tottenham, Atletico Madrid, Valencia, Inter og Milan i kø for å tilby spissen en vei ut.
(Corriere dello Sport)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere