RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

LØNNSHOPP: Manchester United gjør grep for å beholde storspillende David de Gea mellom stengene i lang tid.
LØNNSHOPP: Manchester United gjør grep for å beholde storspillende David de Gea mellom stengene i lang tid. Foto: Ben Stansall (Afp / NTB scanpix)
Uro i Manchester, vingtalent i hemmelig Liverpool-møte.

Om David de Gea blir værende i Manchester United er et tema som til stadighet tas opp i engelske medier.

De seneste spekulasjonene rundt den ettertraktede spanske keeperen stammer fra Daily Star. 24-åringen skal ha fått et tilbud om 200.000 pund i ukelønn for å bli værende på Old Trafford og droppe en overgang til Real Madrid.

Daily Mail skriver at Manchester United nærmer seg et kjøp av Borussia Dortmunds midtbaneanker Ilkay Gündogan (24). Prisen for å kjøpe fri tyskeren skal ligge på 20,5 millioner pund.

I Manchester City er det uro om dagen, og manager Manuel Pellegrini har ifølge Daily Mirror uttalt stjernespiller Yaya Tourés agent, Dimitri Seluk, er et problem for klubben.

Samtidig har tidligere City-spiller Gareth Barry gitt Everton-lagkompis Ross Barkley (21) et råd om å ikke slå til på eventuelle tilbud fra de lyseblå fra Manchester. Dette ifølge The Times.

En annen Everton-spiller, Phil Jagielka, mener at Wayne Rooney dype kjærlighet for gamleklubben hindrer ham i å prestere godt når han returnerer til kamper på Goodison Park. Daily Express er kilden til denne historien.

Liverpool-manager Brendan Rodgers mener klubben er nødt til å hente en spiss stabil målscorer. Dette kan sette Daniel Sturridges status som førstevalg på topp i fare, rapporterer The Guardian.

PSV Eindhovens-vingen Memphis Depay (21) skal ha satt seg på flyet til Manchester i all torsdag. Manchester United skal ha vært i kontakt med Depay, men hensikten med reisen var ifølge Daily Mirror hemmelige samtaler med Liverpool.  

I Southampton et manager Ronald Koeman svært fornøyd med tilværelsen. Daily Telegraph melder at nederlenderen ikke engang vil vurdere et tilbud fra Barcelona, hvis det skulle komme et jobbtilbud fra klubben der han spilte i glansdagene.

Tottenham kan tenke seg å bli kvitt Emmanuel Adebayor (31) i sommer, men må da betale 2,5 millioner pund i kompensasjon, mener Daily Telegraph å vite. Spissen fra Togo har kontrakt også for neste sesong med de liljehvite fra Nord-London.

Blackburn-spiss Rudy Gestede (26) tar sikte på en overgang til en Premier Leaague-klubb før neste sesong, ettersom Blackburn for lengst ute av kampen om opprykk. Dette skriver The Sun. Gestede har scoret 17 ligamål i Championship denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere