RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

KOBLES TIL PREMIER LEAGUE: Vi får håpe Karim Benzema er mer entusiastisk rundt en overgang til Premier League enn det han viser på bildet her, fra Champions League-semifinalen mot Juventus.
KOBLES TIL PREMIER LEAGUE: Vi får håpe Karim Benzema er mer entusiastisk rundt en overgang til Premier League enn det han viser på bildet her, fra Champions League-semifinalen mot Juventus. Foto: Daniel Ochoa De Olza (AP)
Sist oppdatert:
Premier League neste, Benzema?

Vi starter helgen med å melde at Arsenal har tilbudt 29,4 millioner pund - om lag 350 millioner kroner - for Napolis argentinske spiss Gonzalo Higuain, men Serie A-klubben vil ikke selge før det tikker inn et bud på minst 36,4 millioner pund. Det er 433 millioner kroner, det. Er han verdt det?

Karim Benzema ryktes å være på vei til Manchester United, etter at Real Madrid-spissens agent er blitt observert i samtaler med Ed Woodward, som er Uniteds visestyreformann.

Samtidig er Robin van Persie på vei vekk fra Old Trafford og Manchester United. Ifølge gladavisa Daily Star er nederlenderen enig med Lazio om en overgang, med en overgangssum på 10 millioner pund.

Chelsea skal motvillig ha gitt keeper Peter Cech tillatelse til å snakke med andre Premier League-klubber. Beskjeden kan vekke interesse hos klubber som Arsenal og Manchester United, som begge kan være lystne på å hente 33-åringen.

DEILA-YNDLING: John Guidetti kan bli lagkamerat med Alexander Tettey i Norwich.

Juventus' midtbanespiller Arturo Vidal er ikke enig med Real Madrid om en overgang, hevder italienernes klubbdirektør Giuseppe Marotta. Samme mann konstaterer at Vidal ikke havner i Liverpool, ikke havner i Arsenal, og ikke havner i Manchester United denne sommeren.

Southampton leder visstnok an i jakten på QPRs Charlie Austin, med et kobbel av andre klubber i hælene.

Aston Villa-forsvarer Ron Vlaar vurderer sin fremtid i klubben, som for øvrig tapte kampen om å sikre seg Tom Cleverley fra Everton på fredag.

Ronny Deila og Celtic fikk ikke fornyet tjenestene til Manchester City-spissen John Guidetti, som scoret 15 mål på utlån hos skottene sist sesong. Nå kan svensken bli lagkamerat med Alexander Tettey i Norwich, ettersom kanarifuglene kobles opp mot Guidetti - som er kontraktsløs i slutten av juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere