RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FÅR IKKE DRA: Liverpools styre vil heller ha Raheem Sterling som en reservespiller enn å la han få gå for en lavere sum enn det de har satt.
FÅR IKKE DRA: Liverpools styre vil heller ha Raheem Sterling som en reservespiller enn å la han få gå for en lavere sum enn det de har satt. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Lørdagens Premier League-rykter

Kommende sesong kan bli tung for Raheem Sterling.

Liverpools eiere er forberedt på å beholde angrepsspilleren Raheem Sterling som en reservespiller, enn å la han få gå for en pris under det han er verdsatt til, melder Daily Mirror.

Sterling har ifølge The Guardian returnert til sesongoppkjøringen, etter å ha vært borte med sykdom under de første treningene. Det er likevel ikke helt sikkert om han vil bli med på Liverpools oppkjøringsturné, som begynner på søndag.

Bayern München-spiller Bastian Schweinsteiger skal ha blitt enig med Manchester United om en treårskontrakt verdt 7,2 millioner pund per år, melder tyske Bild.

Med Schweinsteiger på vei inn kommer trolig United til å stoppe jakten på Southamptons midtbanespiller Morgan Schneiderlin, forteller Daily Express. United har tidligere måttet se at et bud på 20 millioner pund for 25-åringen ble avslått.

Irlands fotballforbund vil ikke stå i veien for Martin O'Neills, hvis han ønsker å gå tilbake til klubbfotball. 63-åringen blir hyppig nevnt som et alternativ som den neste manageren i Leicester, skriver The Guardian.

Chelsea-manager Jose Mourinho er frustrert over klubbens mangel på ambisjoner i det inneværende overgangsvinduet. Han ønsker at styret skal gi ham mer midler til å handle for, melder The Sun.

Tottenham skal ha takket nei til et bud på 3,6 millioner pund fra den tyrkiske klubben Galatasaray for 25 år gamle forsvarsspilleren Vlad Chiriches, forteller London Evening Standard.

Arsenals sisteskanse, David Ospina, skal iføge Daily Express være åpen for en overgang til Everton. 26-åringen beskriver Premier League-rivalen som et godt lag og som en gyllende mulighet for ham selv.

Newcastle vil i løpet av helgen bekrefte at de henter den nederlandske midtbanespilleren Georginio Wijnaldum fra PSV Eindhoven, hevder Daily Mail. Overgangen vil koste Newcastle 13 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere