RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

TIL BESIKTAS: Victor Valdes nærmer seg en overgang til Besiktas.
TIL BESIKTAS: Victor Valdes nærmer seg en overgang til Besiktas. Foto: Oli Scarff (Afp)
Sist oppdatert:
Victor Valdes nærmer seg ny klubb.

Victor Valdes kommer stadig nærmere et klubbytte fra Manchester United til Besiktas. Forhandlingene mellom keeperen og den tyrkiske klubben har pågått en stund, og det er ventet at kontrakten kan signeres i starten av kommende uke.
(Sky Italia)

WEST HAM? En av verdens peneste fotballspillere, Alessandro Matri, kan havne i West Ham.

Alessandro Matris overgang fra Milan til West Ham har truffet en aldri så liten fartsdump. West Ham-manager Slaven Bilic har ennå til gode å gi grønt lys for overgangen, som nå henger i løse lufta inntil videre.
(Sky Italia)

Chelsea skal være rimelig sikker på at klubben kan sikre seg underskriften til forsvarsspilleren Zhang Linpeng. 26-åringen er for tiden lagkamerat med blant andre Robinho og Paulinho i kinesiske Guangzhou Evergrande. Chelsea vil trolig låne ut den kinesiske landslagsspilleren denne sesongen.
(The Telegraph)

Johnny Evans nærmer seg en overgang fra Manchester United til West Bromwich Albion. Midtstopperen vil koste rundt 8 millioner pund, og WBA vil trolig slippe Joleon Lescott til Aston Villa for 2 millioner pund for å rydde plass.
(Birmingham Mail)

Kevin De Bruyne sto over fredagens Wolfsburg-kamp og alt tyder nå på at han blir Manchester City-spiller for rundt 55 millioner pund.
(Daily Telegraph)

Newcastles interesse for Charlie Austin skal ha kjølnet noe, og klubben har nå i stedet Benik Afobe i kikkerten. Wolves-spissen scoret 23 mål i Championship sist sesong.
(Daily Mail)

Dick Advocaat er desperat etter forsterkninger for sitt Sunderland-lag. Nederlenderen skal være villig til å risikere supporternes vrede ved å hente tidligere Newcastles-spiller Kevin Nolan til klubben. Nolan står for øyeblikket uten kontrakt.
(Daily Mirror)

Everton har gjort det klart overfor PSG at selv ikke et bud på 50 millioner pund vil være nok for å kjøpe Seamus Coleman.
(Daily Star)

Chelsea har gitt opp håpet om å hente John Stones fra Everton og har nå flyttet fokus over på Aymen Abdennour. Monaco-stopperen får svært gode skussmål av ekspertene og vil trolig koste 15 millioner pund.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere