RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter


BØR VRAKES: Tidligere Arsenal-spiller mener at Olivier Giroud bør vrakes fra laget.
BØR VRAKES: Tidligere Arsenal-spiller mener at Olivier Giroud bør vrakes fra laget. Foto: Lee Smith (Reuters)
Sist oppdatert:
- Wenger bør vrake Giroud.

Vi starter helga med bekymringsverdige meldinger til United-fansen: Lokalavisa Manchester Evening News rapporterer at Manchester United-spillerne sjekket inn på spillerhotellet før lørdagens oppgjør mot Liverpool uten kaptein Wayne Rooney. Navnet hans har vært nevnt i forbindelse med et spilleopprør mot manager Louis van Gaal, og meldingen fra lokalavisa setter antakelig fart i ryktene om at Rooney ikke starter matchen mot Liverpool lørdag kveld. (Manchester Evening News)

Og apropos Rooney, så mener Stoke-kaptein Ryan Shawcross at mannen fortjener mer ros for å ha overtatt tittelen som toppscorer for det engelske landslaget gjennom alle tider. (Stoke Sentinel)

Olivier Giroud står med bare én scoring hittil i sesongen, og nå mener tidligere Arsenal-spiller Charlie Nicholas at manager Arsene Wenger bør vrake den franske spissen til matchen mot Stoke på lørdag. (Sky Sports)

Chelsea-manager Jose Mourinho sier at det ikke var han som bestemte at klubben skulle hente Papy Djilobodji fra Nantes på deadline day. (Independent)

Crystal Palace-manager Alan Pardew sier at han ikke ønsker å føre sitt lag til europacupspill så lenge formatet forblir uforandret, fordi det er vanskelig å kombinere med hjemlig liga. (ESPN)

Finnes det noen overgangsrykter da, mens det fortsatt er nesten tre måneder før vinduet igjen åpner?

Jo, da. Southamptons Gaston Ramirez forhandler med egen klubb om å terminere kontrakten, etter å ha fått beskjed fra manager Ronald Koeman om at han ikke har en fremtid på St. Mary's. (Daily Mirror)

Q.P.R.-sjef Chris Ramsey sier at klubben er villig til å selge Charlie Austin dersom noen byr 15 millioner pund for angriperen. (Evening Standard)

Mens Aston Villa-sjef Tim Sherwood tror 28 år gamle Gabriel Agbonlahor, som er den nåværende Villa-spilleren som har vært lengst i klubben, kommer til å forbli Villa-spiller ut karrieren. (Birmingham Mail)

Glad i fotball? Da bør du sjekke Tippemagasinet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere