RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTLÅN I DESEMBER? James Wilson.
UTLÅN I DESEMBER? James Wilson. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Lørdagens Premier League-rykter

Louis van Gaal vil ikke la James Wilson gå på lån riktig ennå.

Sir Alex Ferguson tror det faktum at David De Gea ble værende i Manchester United, kan bety gull for de røde djevlene. Det sa den tidligere United-manageren da han svarte på spørmål foran 2000 mennesker i Bridgewater Hall i Manchester fredag kveld.
(Daily Mail)

Louis van Gaal er ikke villig til å slippe James Wilson på lån før desember. Nederlenderen mener han fortsatt trenger backup for Wayne Rooney, Memphis Depay og Anthony Martial.
(Daily Express)

Jack Grealish har de siste månedene vist at han kan ha en stor framtid på fotballbanen. Flere klubber har vist interesse for Villa-spilleren, men Tim Sherwood insisterer på at han ikke vil selge 20-åringen. Selv ikke bud på opp mot 60 millioner pund ville aksepteres, ifølge Villa-manageren.
(Daily Mail)

Da Marco van Ginkel ble lånt ut fra Chesea til Stoke i sommer, skal førstnevnte klubb ha lurt inn en klausul som sier at for hver kamp van Ginkel ikke spiller, skal Stoke betale en satt sum. Mark Hughes avviser imidlertid at han kjenner til en slik klausul eller at den har betydning for laguttaket hans.
(Stoke Sentinel)

Manchester City viste handlekraft da klubben hentet Raheem Sterling og Kevin De Bruyne i sommer. Neste sommer skal klubben være interessert i å kjøpe Thiago Alcantara fra Bayern München.
(Goal)

Jose Mourinho skal være interessert i å hente Victor Valdes på nødlån fra Manchester United. Chelsea har bare én keeper med erfaring på toppnivå etter at Thibaut Courtois ble skadet, og Mourinho er lite tilfreds med dette.
(Caught offside)

Spanske medier melder at Barcelona er interessert i å hente Celta Vigos Nolito i januar. Ryktene kan sette en effektiv stopper for spekulasjonene om en mulig Barcelona-overgang for Philippe Coutinho og Theo Walcott.
(Caught offside)

Alexandre Pato hevder at Manchester United la inn bud på ham to timer før overgangsvinduet stengte i sommer. Selv fikk brasilianeren vite om budet etter det ble avslått. Sao Paulo-spissen, med en fortid i AC Milan, utelukker ikke en retur til europeisk fotball i framtiden.
(Spor TV)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere