RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

FÅR KLOPP MED SEG UNGGUTTA? Ja, tror flere forståsegpåere med god kjennskap til både tyskeren selv og Liverpool.
FÅR KLOPP MED SEG UNGGUTTA? Ja, tror flere forståsegpåere med god kjennskap til både tyskeren selv og Liverpool. Foto: John Powell (Liverpool FC / Getty Images)
Sist oppdatert:
Klopp-feber, «luksus-Mata» og en manager som liker Andy Carroll.

Liverpool blir ikke nødt til å vente lenge før de vinner sin første tittel under Jürgen Klopp. Det mener i alle fall Mats Hummels, Klopps mangeårige elev og forsvarsklipppe i Borussia Dortmund, ifølge Mirror.

Også Liverpools eks-manager Gérard Houllier og Klopp-kompis Paul Lambert har tro på at tyskeren vil fungere godt på Anfield. Houllier gir full støtte til ansettelsen i et intervju med beIN sports.

Tidligere Norwich- og Aston Villa-manager Lambert tror Klopps spillestil kan ta noe tid å få satt i Liverpool. Men skotten sier til Telegraph at manageren ikke vil få trøbbel med å få klubbens unge spillere med på filosofien.

Aston Villa-manager Tim Sherwood kan fortelle The Sun at han aldri ville gått med på å selge Christian Benteke (24) til Liverpool om belgieren ikke hadde hatt en utkjøpsklausul i kontrakten sin. Ikke engang for «100 millioner pund».

Arsène Wenger insisterer på at det var riktig av Arsenal å ikke hente en ny spiss i sommer.

- Jeg mener Theo Walcott kan spille midtspiss. Men i starten av sesongen fikk jeg spørsmål fra alle kanter: Hvorfor kjøper dere ikke en midtspiss? Noen ganger må du være sterk i troen, og også vise spillerne at du tror på dem i den posisjonen, sier Wenger, gjengitt hos Tribal Football

Manchester Uniteds Juan Mata (27) hevder han er glad for å bli stemplet som en «luksusspiller», dersom det med dette menes at han bidrar med mål og målgivende pasninger, skriver The Times.

Frank Lampard (37) ble værende i Manchester City nesten et halvår ekstra da han ble utlånt til de lyseblå fra New York City forrige sesong. Nå utelukker veteranen at en ny leieperiode i Premier League er aktuelt når MLS er ferdigspilt denne høsten.

Lampard sier til Evening Standard at han trenger hvile.

Bournemouth-stopper Steve Cook (24) tror presset Manchester City har på seg selv før lørdagens hjemmekamp mot the Cherries kan bli i overkant stort. Det kan være en fordel for den lille sørkystklubben på besøk hos giganten, uttaler Cook til Bournemouth Echo.

UTSKJELT OG FRYKTET: Andy Carroll.

Andy Carroll (26) har fått en del kritikk, blant annet for holdningene sine, i det siste. Men Crystal Palace-manager Alan Pardew har advart spillerne sine før lørdagens oppgjør mot West Ham.

Pardew mener spissen kan være «umulig å spille mot», og at Palace-spillerne må regne med telle blåmerker i løpet av kampen, skriver Daily Mail

Evertons Ross Barkley (21) lanserers som en viktig kreativ spiller på Englands midtbane i framtida. Det er fotballeksperten fra samme by, og tidligere Liverpool-stopper Jamie Carragher som kommer med spådommen, ifølge Daily Mail.

Skademarerittet til tidligere Arsenal-spiller Abou Diaby (29) fortsetter. Nå har midtbanespilleren fått et nytt tilbakeslag og må utsette comebacket for Marseille, rapporterer Daily Express.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere