RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter


ØNSKET AV UNITED: Valencias Sofiane Feghouli (til venstre), her i en kamp mot Real Betis, er ønsket av Manchester United.
ØNSKET AV UNITED: Valencias Sofiane Feghouli (til venstre), her i en kamp mot Real Betis, er ønsket av Manchester United. Foto: Jose Jordan (AFP)
Sist oppdatert:
United jakter Valencia-profil.

Dersom Cristiano Ronaldo skulle bestemme seg for å flytte fra Primera Division og Real Madrid til Premier League, føler Manchester United seg trygge på at han vil velge de røde djevlene fremfor Chelsea. Meldingen fra United-leiren kommer etter at Chelsea-eier Roman Abramovitsj har siktet seg inn på Ronaldo til sommervinduet i 2016. (The Sun)

Chelsea-manager José Mourinho kan komme til å returnere til Real Madrid, dersom han skulle få sparken på Stamford Bridge, sier tidligere Real-president Ramon Calderon. (Talksport)

Manchester United prøver seg på Valencias kantspiller Sofiane Feghouli, som ikke har fornyet kontrakten med den spanske klubben. Det betyr at 25-åringen kan signere for andre klubber allerede i januar, selv om den eventuelle overgangen ikke gjennomføres før til sommeren. (Metro)

Arsenal og Chelsea jakter begge den belgiske spissen Michy Batshuayi i Marseille, og nå har den franske klubben satt en prislapp på 22-åringen: 35 millioner pund må punges ut for å få kloa i Batshuayi. (Talksport)

Bournemouth vurderer mulighetene for å hente den tidligere Southampton- og Manchester City-spilleren Bradley Wright-Phillips, som har scoret 18 mål for New York Red Bulls i MLS, på lån. (Daily Mirror)

En annen som scorer mål er CSKA Moskvas leiesoldat Seydou Doumba, som til daglig hever lønnen sin i Roma. Både West Ham og Watford ser nærmere på spilleren som vil koste dem 8 millioner pund å hente til engelsk fotball. (The Sun)

Etter at Gary Bowyer fikk sparken i Blackburn denne uken, vil seriemesterne fra 1994/95-sesongen hente inn den tidligere Aston Villa- og Norwich-manageren Paul Lambert til Ewood Park. (Lancashire Telegraph)

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny er på utlån i Roma, men har ingen hast med å legge fremtidsplaner. 25-åringen sier at han vil vente med å bestemme seg for om han blir værende på Emirates Stadium til etter neste sommers EM i Frankrike. (London Evening Standard)

Og til slutt tar vi med at Charlton og Wolverhampton er blant Championship-klubbene som har vist interesse for Newcastle-angriperen Yoan Gouffran, som kun har fått én ligamatch for The Magpies denne sesongen. (Newcastle Chronicle)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere