RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PÅ VEI BORT? Både amerikanske og argentinske klubber viser interesse for Martin Demichelis (t.v.). Her er City-stopperen i duell med Liverpools Roberto Firmino.
PÅ VEI BORT? Både amerikanske og argentinske klubber viser interesse for Martin Demichelis (t.v.). Her er City-stopperen i duell med Liverpools Roberto Firmino. Foto: Phil Noble (Reuters)

Lørdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Martin Demichelis kan nærme seg slutten på Manchester City-oppholdet.

Ifølge spanske medier er Pep Guardiola på det nærmeste enig med Manchester City om å ta over som manager i klubben fra 1. juli. Bayern München skal imidlertid ikke være villig til å gi seg uten kamp. City ønsker å gjøre Guardiola til verdens best betalte manager, men tyskerne håper fremdeles de kan tilby en ny kontrakt, som får den tidligere Barcelona-treneren til å bli værende.
(Daily Mail)

IMPONERER: Gianluigi Donnarumma er 16 år gammel og keeper for AC Milan.

16 år gamle Gianluigi Donnarumma har imponert klubber som Manchester United og Chelsea denne sesongen. Ønsker noen å kjøpe AC Milans keepertalent, må de imidlertid grave dypt i lommeboka. Ifølge agent Mino Raiola er Italias nye keeperhåp verdsatt til 119 millioner pund.
(Mediaset)

Martin Demichelis' karriere går mot slutten, og argentineren har kun startet to Premier League-kamper denne sesongen. Nå ønsker Rosario Central å hente midtstopperen hjem til Argentina. Samtidig spekuleres det i om New York City vil ha førsterett på 34-åringen til sommeren dersom han selv ikke uttrykker et sterkt ønske om å returnere til hjemlandet.
(The Mirror)

Ifølge Alex Teixeira har Chelsea, Juventus og Paris Saint-Germain vært i samtaler med Sjakhtar Donetsk angående en overgang. Brasilianeren hevder at de to førstnevnte klubbene har kommet langt i forhandlingene med den ukrainske klubben. 25-åringen kan dermed følge i Willians fotsspor til Stamford Bridge.
(The Sun)

Andre Gray har allerede byttet klubb en gang denne sesongen da han gikk fra Brentford til Burnley. Spissen har imidlertid imponert så kraftig at han allerede nå kan komme til å ta et nytt steg på karrierestigen. Både Everton og Aston Villa følger nemlig med 24-åringen, som har scoret 11 mål denne sesongen.
(The Mirror)

Til tross for at han gjentatte ganger har uttalt at det er nesten umulig å gjøre gode kjøp i januar, hinter Arsene Wenger nå om at han kan komme til å gjøre et forsøk i vinter. Francis Coquelins skade har satt fart i spekulasjonene om Arsenal-manageren kommer til å kaste seg ut på overgangsmarkedet.
(Tribal Football)

En av spillerne Wenger kan komme til å vurdere i januar er 18 år gamle Breel Embolo. Basel-spissen, som har spilt sju landskamper for Sveits allerede, er verdsatt til 21 millioner pund og følges også tett av Tottenham.
(Calciomercato.com)

Liverpool skal ha kontaktet Lille angående Sofiane Boufal. 22-åringen har imponert i et svakt lille-lag, som ligger plassert på 17.-plass i Ligue 1. Jurgen Klopp har forhåpninger om at det kan gjøre det lettere å lokke den offensive midtbanespilleren til Merseyside.
(Tribal Football)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere