RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NY KLUBB: Joe Hart ser ut til å nærme seg en ny klubb.
NY KLUBB: Joe Hart ser ut til å nærme seg en ny klubb. Foto: David Klein (Pa Photos)

Lørdagens Premier League-rykter

Den engelske landslagskeeperen Joe Hart ser ut til å nærme seg et nytt klubbskifte.

Joe Hart har fått klar beskjed om at han ikke har noen fremtid i Manchester City. Derfor ble keeperen lånt ut til Torino forrige sesong. Også denne sesongen ser ut til å ende med et utlån for Hart. Ifølge Manchester Evening News er Hart nær å signere en låneavtale med West Ham. Avtalen vil ifølge avisa etter hvert bli gjort permanent. Prisen er ventet å være på 10 millioner pund.

Samtidig har Manchester City vært aktive med spillerkjøp i dette overgangsvinduet. Det ser ut til å fortsette med franske Benjamin Mendy. Monaco-backen er ventet å være neste spiller som kommer inn dørene på Etihad Stadium, ifølge Manchester Evening News.

Også rundt Manchester Uniteds keeper, David De Gea, finnes det rykter. Den spanske keeperstjernen har blitt koblet til Real Madrid en rekke ganger. Ifølge Independent skal ikke United lenger være spesielt bekymret over interessen fra den spanske toppklubben, da United føler seg sikre på at Joel Pereira kan bli et nytt førstevalg på keeperplassen. Avisa skriver videre at Pereira ikke er klar for å ta alt ansvaret ennå, og om De Gea skulle bli solgt nå, er det forventet at Pereira og Sergio Romero ville delt på ansvaret.

Også Daily Mirror skriver om Real Madrid-ryktene. Avisa skriver at danske Kasper Schmeichel ser en mulighet for å bli Manchester United-keeper om De Gea skulle bli solgt.

For å runde av De Gea-hattricket, skriver ESPN at Manchester United føler seg trygge på at Real Madrid ikke har nok penger til å kjøpe den spanske keeperstjernen. Så da er det fritt frem å velge hvilken avis man vil tro på.

Nemanja Matic har blitt koblet til Manchester United dette overgangsvinduet, men ifølge The Guardian kan Matic ende opp i Juventus. Matic og Diego Costa er ventet å forlate Chelsea, og begge spillerne har fått tillatelse til å ikke være med på klubbens sommerturné til Asia.

Tottenham har forholdt seg i ro så langt dette vinduet, men kan komme til å hente Portos Ricardo Pereira som erstatter for Kyle Walker, som nylig ble solgt for en rekordsum til Manchester City. Pereira er ventet å koste 22 millioner pund, eller omtrent 230 millioner kroner, skriver London Evening Standard.

Swansea kan komme til å signere Alessandro Diamanti. Ifølge Gianluca Di Marzio skal Swansea ha tatt kontakt med Palermo-spilleren om en mulig overgang til Premier League.

Stoke-spiller Grant Imbula kan ende i Serie A. Midtbanespilleren slet med spilletid sist sesong, og ifølge Gianluca Di Marzio skal Torino ha vist interesse for Imbula.

Også Liverpool begynner å røre på seg på overgangsmarkedet etter en rolig periode. Ifølge The Guardian er klubben nær å signere Hulls Andrew Robertson. Avisa skriver at forhandlingene mellom de to klubbene har intensivert seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere