RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter


INGEN DAG UTEN: Alexis Sanchez er som ventet et hett navn i ryktespaltene.
INGEN DAG UTEN: Alexis Sanchez er som ventet et hett navn i ryktespaltene. Foto: Mcmanus/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Nå vil Chelsea også ha Alexis Sanchez.

Chelsea-manager Antonio Conte har kastet seg inn i kampen om Alexis Sanchez i Arsenal, og sier ifølge The Telegraph at 29-åringen ville være «en god investering». Så… Manchester City, Manchester United, Chelsea eller Arsenal – hvor havner han? Ikke godt å vite.

Tottenham kan komme til å slippe taket i Bordeaux’ kantspiller Malcom, siden den franske klubben vil ha småpene 45 millioner pund for brasilianeren. Arsenal er likevel fortsatt interessert i 20-åringen, skriver Daily Mail.

Men Tottenham er mer interessert i å starte lønnssamtaler med Harry Kane, og vil også forlenge avtalene med Christian Eriksen og Son Heung-min, skriver The Times.

Manchester United på sin side er ivrige etter å beholde David de Gea, og samtalene med keeperen om en ny kontrakt kan gjøre ham til klubbens best betalte spiller, skriver The Sun. Det høres unektelig greit ut med 300.000 pund i uka.

I mellomtiden er det ikke forventet at Manchester United følger opp interessen for Leicesters Jamie Vardy, skriver lokalavisa Leicester Mercury.

Arsenal-manager Arsene Wenger sier at samtalene med Mesut Özil om en forlengelse av kontrakten «i aller høyeste grad er i live», ifølge The Telegraph. Håpet om at tyskeren blir værende i London stiger dermed hos Arsenal-fansen.

Manchester City har ifølge Manchester Evening News lagt 45 millioner pund på bordet for Shaktar Donetsks brasilianske midtbanespiller, Fred.

Spanske Marca skriver at Espanyol allerede har forberedt seg på en fremtid uten Quique Sanchez Flores, som forventes å ta over som manager i Stoke.

West Ham-sjef David Moyes vil ha et annerledes overgangsvindu i januar, og henter inspirasjon fra Italia. The Times skriver at Moyes ønsker seg et vindu som kun er åpent i den siste uka i januar, der klubbrepresentanter og agenter møtes på et hotell og gjør alle forhandlinger der.

Chelsea meldes å ønske seg enten Juventus-sjef Massimiliano Allegri eller Napoli-trener Maurizio Sarri som Antonio Contes etterfølger, skriver Evening Standard.

Sunderland vil hente Burnleys irske spiss, Jon Walters, på lån ut sesongen, skriver Northern Echo.

West Ham-sjef David Moyes sier at han ikke har noen planer om å selge unna Andy Carroll, skriver Sky Sports, etter at 29-åringen ble koblet til Chelsea.

Kilde: BBC

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere