RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter


KLAR FOR CITY: Shaktar Donetsks Fred (til høyre) skal være klar for en overgang til Manchester City til sommeren.
KLAR FOR CITY: Shaktar Donetsks Fred (til høyre) skal være klar for en overgang til Manchester City til sommeren. Foto: Carlo Hermann (AFP)
Manchester City har allerede gjort sommerens første kjøp.

OL er i full gang, men det betyr ikke at resten av verden stopper opp. Denne lørdagen starter vi ryktebørsen med at Manchester City skal ha en muntlig avtale med Shaktar Donetsk som sender den brasilianske midtbanespilleren Fred til Etihad Stadium for 44,5 millioner pund denne sommeren. (Goal)

Manchester City og Manchester United er begge interessert i å signere Harry Maguire, som ankom Leicester i fjor sommer. (Mirror)

AC Milan er visstnok interessert i å hente Ander Herrera fra Manchester United. Italienerne er forberedt på å legge 32 millioner pund på bordet for å sikre seg spanjolens tjenester. (Tuttosport via Express)

Chelsea kan komme til å henvende seg til den tidligere Hull- og Watford-manageren Marco Silva, og be ham om å overta som caretaker, dersom klubben skiller lag med manager Antonio Conte før sesongen er over. (Times - bak betalingsmur)

Eden Hazard er blitt spurt om koblingen til Real Madrid, og den belgiske 27-åringen svarte: «Du vet aldri i fotball», før han understreket at han er fornøyd med tilværelsen i Chelsea. (Marca)

Også Alvaro Morata kan tenkes å vende tilbake til Real Madrid, ikke minst etter at Chelsea-spissen i et intervju har sagt at han er «fornøyd» med å være i klubben, men at «Madrid er alltid Madrid». (Mail)

Mens Real Madrid på sin side tenker mest på keeperplassen, og tror etter sigende at det vil være lettere for dem å hente Thibaut Courtois fra Chelsea enn David de Gea fra Manchester United(Independent)

Borussia Mönchengladbachs sportsdirektør Max Eberl bekrefter at den tyske klubben gjerne kunne tenke seg å signere West Hams 19-åring Reece Oxford på permanent basis. Forsvarsspilleren er per dags dato på lån hos tyskerne. (Evening Standard)

At Chelsea kan tenke seg den tidligere Barcelona-sjefen Luis Enrique som ny manager er ingen hemmelighet, men også Arsenal skal visstnok være interessert i å sikre spanjolen som Arsene Wengers arvtaker. (Mundo Deportivo)

Og Arsenal-spiss Alexandre Lacazette kan risikere at oppholdet i klubben er over etter bare én sesong, mener tidligere Gunners-profil Emmanuel Petit, etter at spisskompanjong Pierre-Emerick Aubameyang har ankommet klubben. (Sun)

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere