RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

I FORHANDLINGER: Chelsea har startet opp kontraktsforhandlinger med deres lagkaptein John Terry.
I FORHANDLINGER: Chelsea har startet opp kontraktsforhandlinger med deres lagkaptein John Terry. Foto: Phil Noble (Reuters)
Sist oppdatert:
Vil denne mannen forlate Chelsea?

Vi starter lørdagens ryktespalte med å fortelle at både Chelsea og Liverpool snuser på Barcelonas 15 år gamle Seung Woo Lee, melder Daily Star. Samtidig jobber Barcelona med å sikre at sør-koreaneren blir på Nou Camp.

I London har Chelsea også begynt kontraktsforhandlinger med John Terry, skriver Daily Telegraph. Kontrakten til den 33 år gamle lagkapteinen går ut etter inneværende sesong.

Manchester United-målvakt David De Gea skal være i forhandlinger om en ny kontrakt med forrige sesongs seriemester, forteller Daily Express.

Hos byrival Manchester City jobbes det med å få signert den 18 år gamle brasilianeren Nathan Allan de Soua, melder Talksport. Midtbanespilleren til Atletico Paranaense deltok i U17-VM i de forente arabiske emirater i 2013.

Sunderland-sjef Gus Poyet ønsker å signere en permanent avtale for Fabio Borini, men Poyet er redd for at de mister den italienske spissen, skriver Daily Mail. 22-åringen er for øyeblikket lånt ut til Sunderland fra Liverpool.

Vi holder oss i Liverpool og legger til at manager Brendan Rodgers vil kaste inn et bud på 3,5 millioner pund for West Hams Mohamed Diame, slik at han får flere alternativer på midten, melder Caught Offside.

Everton-manager Roberto Martinez forteller at klubbens tabellposisjon i slutten av sesongen vil bestemme hvor mye penger de skal bruke i sommerens overgangsvindu, forteller Liverpool Echo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere