RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

BLIR VÆRENDE: Chelsea-manager José Mourinho føler seg trygg på at Oscar og Eden Hazard blir værende på Stamford Bridge.
BLIR VÆRENDE: Chelsea-manager José Mourinho føler seg trygg på at Oscar og Eden Hazard blir værende på Stamford Bridge. Foto: REX/Javier Garcia/BPI
Sist oppdatert:
Uefa hindrer PSG-tokt i Chelsea.

Vi begynner helga i Chelsea, der manager José Mourinho forteller at Eden Hazard og Oscar blir værende - på tross av stor PSG-interesse. Mourinho innrømmer at Chelsea i utgangspunktet ville vært maktesløse overfor PSGs knallfeite lommebok, men at Uefas Financial Fair Play-regler sørger for at han sover godt om nettene likevel. Hazard og Oscar blir. (Daily Express)

Swansea-kaptein Ashley Williams sies å forberede seg på flyttelass denne sommeren, og i så fall står Arsenal muligens klare med åpne armer. Dersom Thomas Vermaelen forlater portene på Emirates, kan det i hvert fall hende at Arsene Wenger tar en nærmere titt på den 29 år gamle walisiske landslagsspilleren. (Daily Mail)

Apropos Arsene Wenger: Arsenal-manageren innrømmer at noe av det han angrer mest på her i livet, er at han aldri klarte å gjøre Manchester Citys Yaya Toure til sin egen spiller. For han forsøkte, faktisk. (Daily Star)

Vi beveger oss ned til varmere strøk, nærmere bestemt en spansk ferieøy. Det meldes nemlig om at interessen rundt Mallorcas 18 år gamle kantspiller Marco Asensio øker. Manchester City er blant klubbene som har kastet sine øyne på unggutten, men nå kan det se ut som om det er Real Madrid som drar det lengste strået. Også Barcelona og Fiorentina er interessert i mannen som har en overgangsklausul på overkommelige 3,3 millioner pund. (Talksport)

Liverpool hevdes å legge 8 millioner pund på bordet for å hente kroaten Mateo Kovacic fra Inter denne sommeren. Den 19 år gamle midtbanespilleren skal være lei av lite spilletid i Serie A. (Metro)

John Obi Mikel er fast bestemt på å forlate Stamford Bridge og Chelsea, etter å ha startet bare to kamper siden Nemanja Matic ankom klubben i januar. Den tidligere Lyn-spilleren skal være ønsket av tyrkiske Galatasaray. ( Daily Mirror)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

PRØVDE SEG: Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer at han forsøkte å hente Yaya Toure til klubben.


Everton vurderer å hente Sampdoria-talentet Giacomo Calo, bare 17 år, til Merseyside. (Talksport)

Manchester United, da? Hva med Manchester United? Tja, ikke mange gode nyheter denne lørdagen. Det meldes om at Ilkay Gundogan kan glippe for David Moyes, etter at Barcelona har sendt deres klubblege til Tyskland for å sjekke hvordan Borussia Dortmund-stjernen kommer seg etter en skade. (Daily Express)

Også kan vi for øvrig legge til at både Crystal Palace, QPR og Fulham ønsker seg Leeds-spissen Ross McCormack denne sommeren. (Daily Mail)

Kilde: BBC


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere