RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

LOKKEMAT: Blir Joe Hart virkelig sendt vekk fra Manchester City?
LOKKEMAT: Blir Joe Hart virkelig sendt vekk fra Manchester City?
Sist oppdatert:
Høyprofilert keeperbytte på gang, og backtalent kan glippe for Manchester United.

Tidligere i uka er det blitt rapportert at Southamptons fremmadstormende venstreback, Luke Shaw (18), på det nærmeste er klar for Manchester United.

Angivelig var det den sparkede manageren David Moyes som overtalte unggutten til å velge rødtrøyene fra Manchester som hans neste klubb.

Men nå skriver Daily Mail at Shaw ikke kommer til å fullføre overgangen før han vet hvem som er manager på Old Trafford fra neste sesong.

I Southampton hevder direktør Les Reed at verken Manchester United eller Chelsea har fått tillatelse til å snakke med backjuvelen om en overgang. Dette hevder i alle fall Daily Express.

Reed slår for øvrig også fast at manager Mauricio Pocehttino, som er blitt koblet til Tottenham, blir værende på St Mary's.

Samme avis skriver også at Cagliaris forsvarsspiller Davide Astori (27) vil koste åtte millioner pund å hente til interessenter i England. Manchester United og Spurs trekkes fram som klubbene som ønsker seg midtstopperen. 

Talksport serverer lørdagens kanskje saftigste rykte, og dette omhandler også klubber fra Manchester og London. Men denne gangen er det snakk Manchester City.

City skal nemlig være villig til å slippe Englands sisteskanse Joe Hart (27) til Tottenham. En avtale vil bli gjennomført dersom man i Nord-London er villig til å sende Frankrike-målvakt Hugo Lloris (27) motsatt vei.

Hos Daily Mirror meldes det at Bacary Sagna (31) trolig er ferdig i Arsenal etter sesongen. Dette fordi forhandlingene om en forlenget avtale på Emirates for den franske backen igjen er strandet.

Avisen kan også melde at Ramires (27) vil bli forsøkt lokket bort fra Chelsea i sommer. Barcelona skal være klubben som vil ha den brasilianske midtbanesliteren.

Jack Colback (24), en kar som har vært i Sunderland siden han var ti år gammel, skal ifølge Daily Mail være nær en overgang til erkerival Newcastle.

Det vil i så fall være første gang på 17 år at en spiller skifter klubb direkte mellom de to nordøst-rivalene. Lee Clark var mannen som gjorde det sist.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere