RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Både Mario Balotelli og Luis Suarez figurerer i lørdagens ryktespalter.
ØNSKET: Både Mario Balotelli og Luis Suarez figurerer i lørdagens ryktespalter. Foto: Yasuyoshi Chiba (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mario Balotelli kan forlate Milan, og her er prisen Barcelona må betale for Luis Suarez.

Vi starter lørdagens ryktespalte i Liverpool. Luis Suarez er, som sikkert alle har fått med seg, utestengt fra all fotball i fire måneder. Det hindrer ham ikke i å bli koblet til andre klubber. Barcelona skal være interessert i uruguyaneren, men Liverpool vil ikke selge Suarez for mindre enn 80 millioner pund.
(Independent)

Juventus-stjernen Paul Pogba har vært en ettertraktet spiller i lang tid. Flere storklubber har vært koblet til franskmannen, men Chelsea har vært favoritten til å sikre seg signaturen hans. Nå står londonklubben klar med sjekkheftet, og er villige til å bruke 67 millioner pund på Pogba og Borussia Dortmund-spiller Pierre Emerick Aubameyang.
(Daily Star)

Arsenal og Arsene Wenger har forholdt seg rolig så langt i overgangsvinduet. Men nå ser det ut til at franskmannen er nødt til å bevege seg på markedet, etter at Mario Balotellis agent har sagt at italieneren har åpnet døren for en overgang til «The Gunners».
(Daily Mirror)

Arsenal skal også være ute etter Chile-stjernen Arturo Vidal. 27-åringen spiller til daglig i Juventus, og det ryktes at londonklubben er villige til å betale 44 millioner pund for å utkonkurrere Manchester United i kampen om Vidals underskrift.
(Daily Star)

Arsenal er hete på lørdagens ryktebørs, og denne gangen skal visst nok klubben forsøke å hente Alvaro Morata fra Real Madrid. 21-åringen er også sterkt ønsket av Tottenham, men de to londonrivalene får kamp fra Juventus. Italienerne skal ha gitt Madrid-klubben et bud på 16 millioner pund for Morata.
(Daily Express)

Tottenham slet forferdelig bakover i banen sist sesong, og nå ser londonklubben ut til å ønske forsterkninger i de bakre rekker. Swansea-spiller Ben Davies er lørdagens forsvarsspiller som kobles til Spurs, og det ryktes at klubben har lagt inn et bud på åtte millioner pund for Davies.
(Daily Mirror)

Spurs har også forholdt seg overraskende rolig på overgangsmarkedet denne sommeren, men nå begynner ryktene å florere igjen. Den mindre troverdige avisen Daily Express melder lørdag at klubben ønsker å bringe Esteban Cambiasso inn portene på White Hart Lane. 33-åringen hører til daglig hjemme i Inter Milan.
(Daily Express)

Liverpool ser ut til å sikre seg Adam Lallana fra Southampton, men de skal også ønske seg nok en ving. Benficas Lazar Markovic er sistemann som kobles til Merseyside-klubben. De må ut med 25 millioner pund for å lokke serberen til klubben, melder Liverpool Echo.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere