RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ALLEREDE KLAR? Manchester United skal ha sikret seg et tungt navn fra Barcelona.
ALLEREDE KLAR? Manchester United skal ha sikret seg et tungt navn fra Barcelona. Foto: Miquel Llop (All Over Press)

Lørdagens Premier League-rykter

Barcelona-stjerne enig med Manchester United.

Daily Express hevder at Manchester United allerede har gjort ferdig en avtale om en spiller som blir en del av lønningslista neste sommer.

FIFA-agenten Francois Gallardo, som for øvrig ikke representerer spilleren, hevder i et TV-intervju at Dani Alves (31) er enig med klubben om å komme til Old Trafford.

Dette skal skje etter at kontrakten med Barcelona løper ut etter den inneværende sesongen. Man. United vil å så fall kapre en av spillerne som angivelig har stått høyt på ønskelistene både i Chelsea og Liverpool.

Tidligere denne uka sa Alves' agent Dinorah Santana at brasilianeren ikke blir tilbudt ny kontrakt i Barcelona. Alves og agenten skulle da, ifølge sistnevnte, vente til desember eller januar med å velge ut den neste arbeidsgiveren.

Daily Express har flere historier på lager. Den neste gjelder japaneren Shinji Okazaki (28), som amgivelig følges tett av Arsenal, Liverpool og Tottenham.

Spissen Okazaki holder til i bundesligaklubben Mainz, der han har imponert stort med fem scoringer på seks ligakamper, og ytterligere tre fulltreffere i andre turneringer.

Shinji Okazaki, kun 3:4
Shinji Okazaki, kun 3:4

KLAR FOR OPPGAVEN? Etter dette bildet å dømme er ikke Mainz-spiss Shinji Okazaki (til venstre) en spiller som viker unna i duellene.

 

Så gjenstår det å se om denne 28-åringen kan overgå navnebror Shinji Kagawa og flere andre landsmenn som aldri lyktes i Premier League.

Sami Khedira (27) holder ifølge London Evening Standard kontakten med landsmennene Per Mertesacker og Mesut Özil.

De to Arsenal-profilene oppfordrer Khedira til å komme til Emirates, og det at de to kompisene er tyske skal angivelig tale for at Real Madrid-spilleren velger Arsenal foran Chelsea.

27-åringens kontrakt løper ut etter sesongen. Det betyr at han kan forlate Santiago Bernabéu vederlagsfritt neste sommer. José Mourinhos plan for å lokke Khedira til Stamford Bridge skal være å inngå en avtale på forhånd i januar.

Men Real Madrid ønsker heller å selge tyskeren i januar, og skal være villig til å la ham gå for mindre enn de 12 millioner pundene Arsenal la på forhandlingsbordet i sommer.

West Bromwich-manager Alan Irvine gått ut med en klar melding til klubber, deriblant Tottenham, som vil forsøke å hente spissjuvelen Saido Berahino (21).

Til Birmingham Mail sier Irvine at Berahino ikke er til salgs, og at han blir svært overrasket hvis klubben lar den engelske U21-landslagsspileren gå for rapporterte bud på 15 millioner pund.

Manchester Evening News melder at Manchester United har fått en tilsvarende påpekning fra Stoke-manager Mark Hughes. Beskjeden skal ha kommet i forbindelse med interessen for Ryan Shawcross (27).

Midtstopperen har tidligere vært de røde djevlenes eiendom i seks år, derav fire år i junioravdelingen, men fikk aldri spille ligakamper for Manchester United.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Emmanuel Eminike, Semih Kaya
Emmanuel Eminike, Semih Kaya
FRIR TIL VAN GAAL: Semih Kaya (til høyre).
 


Det stopper ikke der med stopperrykter rundt klubben som nå styres av manager Louis van Gaal. Den uvanlig lyshårete tyrkeren Semih Kaya (23) ønsker seg heller til Manchester United enn til Atlético Madrid, skriver Daily Mirror.

Den spanske mesterklubben har lagt rundt 84 millioner kroner på bordet for å sikre seg Galatasaray-midtstopperen, men Kaya venter isteden på en telefon fra Old Trafford.

I tillegg melder Daily Mail at Adnan Januzaj (19) akter å bli værende for å etablere seg i Louis van Gaals United-mannskap, til tross for lite tillit fra nederlenderen i sesonginnledningen.
 


 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere