RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

INTERESSE: Liverpool har fått øynene opp for Chelseas André Schürrle.
INTERESSE: Liverpool har fått øynene opp for Chelseas André Schürrle. Foto: Adrian Dennis (AFP)
Er dette Mario Balotellis erstatter?

Vi begynner hos Manchester United, som vil måtte kjempe for å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford neste sommer. Barcelona har nemlig meldt seg inn i kampen om Real Madrid-stjernen, selv om det kan spørres om hvor sannsynlig det er med en Ronaldo-overgang til de katalanske erkerivalene. (Daily Star)

Liverpool trenger målscorere, og et alternativ som har dukket opp er Chelseas André Schürrle. Merseysiderne skal være villige til å bla opp 25 millioner pund for tyskeren, men kan imidlertid forvente seg konkurranse fra Tottenham. (Daily Express)

Og apropos tyskere: Arsenal har kastet sine øyne på 27 år gamle Lars Bender, som har vært i Bayer Leverkusen siden 2009. (Daily Express)

Frank Lampard har stilt sine tjenester til disposisjon hos Manchester City denne høsten, men Chelsea-legenden forventes å stille til trening hos New York City FC etter nyttår. En utvidelse av låneavtalen med City skal være utelukket fra amerikanernes side. (The Sun)

Tilbake til Manchester United igjen, som ser på andre angripere enn Cristiano Ronaldo. Den brasilianske unggutten Douglas Coutinho skal være i kikkertsiktet til Louis van Gaal, og 20-åringen skal visstnok kunne hentes fra Atletico Paranaense for 7,5 millioner pund. (Daily Mail)

Både Arsenal og Manchester United er interesserte i West Ham-forsvareren Winston Reid, og interessen kan få en boost når det meldes om at West Ham står klare til å kvitte seg med den newzealandske 26-åringen dersom han ikke skriver under en ny avtale. (The Times)

PÅ VEI UT: Emmanuel Adebayor kan forsvinne fra Tottenham allerede i januar.

Heller ikke Emmanuel Adebayor ser ut til å inngå i sin klubbs framtidsplaner. Tottenham er i hvert fall klare for å selge 30-åringen allerede i januar. (Daily Mirror)

Christoph Kramer i Bayer Leverkusen sier at han er interessert i en overgang til Premier League. Dermed spissen ørene i både Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester United. (Daily Star)

Det ser ut til å være et tidsspørsmål før West Bromwich må gi slipp på sin U21-landslagsspiller Saido Berahino. Milan og Juventus har kastet seg inn i kampen om 21-åringen, som for øvrig følges nøye av firkløveret Arsenal, Liverpool, Manchester United og Tottenham. (The Sun)

Og hos West Bromwich håper veteranen Gareth McAuley at hans prestasjoner på Nord-Irlands landslag skal vekke oppmerksomhet fra andre klubber. Forsvarsspilleren har ikke fått mye tillit på førstelaget denne høsten. (Express and Star)

West Bromwich er for øvrig også villige til å la reservekeeper Luke Daniels forlate klubben på et utlån. (Sky Sports)

Aston Villa-forsvareren Enda Stevens sier at han vil gjøre låneavtalen med Doncaster til en permanent avtale. (Birmingham Mail)

Både Manchester City og Chelsea håper på å lokke Atletico Madrids 22 år gamle Koke til seg, men igjen er det Barcelona som vil utfordre engelske klubber i kampen om å sikre seg midtbanespillerens underskrift. (Talksport)

Roberto Mancini har overtatt Inter, og vil hente spillere til klubben uten å bruke for mye penger. Det kan bety leieavtaler i januar med spillere som Matija Nastasic (Manchester City), Vlad Chiriches (Tottenham) og Mohamed Salah (Chelsea). (Football Italia)

Men Matija Nastasic kan glippe for Mancini, ettersom Manchester City har tilbudt forsvarsspilleren til både Arsenal og Tottenham for en billig penge - nærmere bestemt 5 millioner pund. (Goal.com)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere