RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lørdagens Premier League-rykter

LIVERPOOL-RETUR: Fernando Torres kan være på vei tilbake til Liverpool.
LIVERPOOL-RETUR: Fernando Torres kan være på vei tilbake til Liverpool. Foto: Antonio Calanni (Ap)
Sist oppdatert:
Varsler sjokkovergang for Fernando Torres.

Lørdagens mest overraskende rykte står Daily Star for. Fernando Torres, som for tiden er utlånt til AC Milan, fra Chelsea, kan nemlig være på vei til Liverpool. Brendan Rodgers skal være desperat etter en ny spiss, og håper at Torres igjen kan blomstre i den røde drakten.

Daily Mirror mener at Liverpool, også bakover på banen, kan være ute etter endringer. Nyinnkjøpte Dejan Lovren har ikke levert det som har vært forventet av han, og nå skal flere av medspillerne ønske at kroaten forsvinner fra Liverpool, melder Mirror.

Marco Reus dukker opp omtrent på hver eneste ryktebørs. Lørdag er intet unntak. Tyskeren ar vært ryktet å dra til England, men Real Madrid skal nå være den største favoritten til å sikre seg Dortmund-spilleren. Det er Daily Star som hevder å vite dette.

Roberto Mancini, som nå er sjef i Inter Milan, er interessert i å hente sin tidligere spiller Matija Nastasic fra Manchester City. 21-åringen skal være Mancinis førstevalg når klubben skal ut for å shoppe i januar.

Cristoph Kramer er for mange mest kjent for ikke å huske sin egen VM-finale. Lenge har han også vært linket til Liverpool og Arsenal, men en avtale ser nå ut til å gå i vasken. Kramer har nemlig uttrykt at han ønsker å bli værende i sin nåværende klubb, Borussia Mönchengladbach, skriver Metro.

The Guardian hevder å vite at Manuel Pellegrini og Manchester City ser seg om etter en ny spiss i januar. Sergio Agüero er skadeplaget, og klubben har enda ikke erstattet Alvarao Negredo, som forsvant på utlån i sommer. Hvem som kommer inn er fremdeles usikkert.

Ronny Deilas angriper, Kris Commons, kan bli Premier League-spiller. Skal vi tro The Sun, er både Leicester og West Bromwich interessert i spissen, som skal nekte å skrive under på ny kontrakt med Celtic.

Lørdagens siste rykte handler om 21 år gamle Suso, i Liverpool. Spanjolens kontrakt går ut til sommeren, og Daily Express forteller at midtbanespilleren trolig forsvinner til AC Milan allerede i januar.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere